Д27 Дейниченко, Григорій Вікторович. Технологія молочно-білкових запіканок з використанням йодвміщуючих водоростевих добавок [] : монографія / Г. В. Дейниченко, Л. Л. Івашина, Т. О. Колісниченко. - Київ : Кондор, 2017. - 122, [2] с. : рис., табл. - Літ.: с. 103-122. - ISBN 978-617-7582-02-0 : 100.00 грн
Рубрики: Молочне виробництво--Молочні продукти--Запіканки--Наукові видання фывфывфыв: молочно-білкові концентрати -- асортимент молочних продуктв -- дефіцит білка в харчуванні -- харчова цінність концентратів -- властивості білкових концентратів -- склад йодовміщуючої добавки -- приготування молочно-білкових запіканок -- температурні режими приготування -- протирадіонуклідні властивості -- радіопротекторні властивості -- йодовміщувальні добавки Аннотация: Обгрунтування та розробка технологій молочно-білкових запіканок з додаванням йодовміщуючих добавок, які є продуктом переробки бурих морських водоростей. Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Доп.точки доступа: Івашина, Лілія Леонідівна; Колісниченко, Тетяна Олександрівна Экземпляры всего: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |