Герасименко, В. Інтернет як засіб просування туристичних послуг [] / В. Герасименко, І. Давиденко> // Маркетинг в Україні. - 2009. - N 2. - С. 41-46. - Л-ра в кінці ст. . - ISSN 1606-3732 Рубрики: Інтернет- маркетинг Туризм--Туристичний бізнес фывфывфыв: підприємства готельного господарства -- підприємства ресторанного господарства -- туристичний ринок Доп.точки доступа: Давиденко, І. Имеются экземпляры в отделах: всего 2 : ПЧЗ (1), ВВ (1) Свободны: ПЧЗ (1), ВВ (1) |
Б48 Березін, Олександр Вікторович. Управління ціноутворенням [] : навч. посібник / О. В. Березін, Ю. В. Карпенко ; М-во освіти і науки, молоді та спорту України, Вищ. навч. заклад укоопспілки "Полтав. ун-т екон. і торг.". - Суми : Унів. кн., 2013. - 175, [1] с. : табл. - Л-ра: с. 170-175. - Бібліогр. в кінці розд. - ISBN 978-966-680-631-7 : 55.00 грн
Рубрики: Ціноутворення--Україна--Навчальні видання для вищої школи фывфывфыв: управление ценообразованием -- ціни -- цены -- ценообразование -- регулювання цін -- регулирования цен -- державне регулювання цін -- государственное регулирование цен -- система цін -- система цен -- ринкове ціноутворення -- рыночное ценообразование -- управління ціноутворенням -- управления ценообразованием -- готельно-ресторанний бізнес -- гостинично-ресторанный бизнес -- готельні підприємства -- гостиничные предприятия -- ресторанне господарство -- ресторанное хозяйство -- собівартість продукції -- себестоимость продукции -- витрати підприємства -- расходы предприятия -- формування тарифів -- формирования тарифов -- готельні послуги -- гостиничные услуги -- продукція підприємств -- продукция предприятий -- підприємства ресторанного господарства -- предприятия ресторанного хозяйства Аннотация: Висвітлюються актуальні питання управління ціноутворенням. Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Доп.точки доступа: Карпенко, Ю. В.; Міністерство освіти і науки, молоді та спорту УкраїниВищий навчальний заклад укоопспілки "Полтавський університет економіки і торгівлі" Экземпляры всего: 1 ФОНД (1) Свободны: ФОНД (1) |
О-75 Особливості ресторанного сервісу. Обслуговування іноземних туристів [] : навч. посіб. / Л. О. Радченко [та ін.]. - Харків : Світ книг, 2018. - 287, [1] с. : рис., табл. - Літ.: с. 274-275. - Дод.: с. 276-287. - ISBN 978-966-2678-05-5 : 90.00 грн
Рубрики: Ресторанно-готельний бізнес--Навчальні видання для вищої школи Гостинна індустрія--Обслуговування--Навчальні видання для вищої школи фывфывфыв: підприємства ресторанного господарства -- обслуговування іноземних туристів -- харчування іноземних туристів -- форми обслуговування туристів -- обслуговування банкетів -- дипломатичні прийоми -- дипломатичний протокол -- банкет-прийом -- вимоги офіційних прийомів Аннотация: Організація обслуговування іноземних туристів в закладах ресторанного господарства: детальний опис процесів обслуговування, визначено основні правила та вимоги. Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Доп.точки доступа: Радченко, Л. О.; Пивоваров, П. П.; Новікова, О. В.; Льовшина, Л. Д. Экземпляры всего: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |