Б48 Березін, Олександр Вікторович. Управління ціноутворенням [] : навч. посібник / О. В. Березін, Ю. В. Карпенко ; М-во освіти і науки, молоді та спорту України, Вищ. навч. заклад укоопспілки "Полтав. ун-т екон. і торг.". - Суми : Унів. кн., 2013. - 175, [1] с. : табл. - Л-ра: с. 170-175. - Бібліогр. в кінці розд. - ISBN 978-966-680-631-7 : 55.00 грн
Рубрики: Ціноутворення--Україна--Навчальні видання для вищої школи фывфывфыв: управление ценообразованием -- ціни -- цены -- ценообразование -- регулювання цін -- регулирования цен -- державне регулювання цін -- государственное регулирование цен -- система цін -- система цен -- ринкове ціноутворення -- рыночное ценообразование -- управління ціноутворенням -- управления ценообразованием -- готельно-ресторанний бізнес -- гостинично-ресторанный бизнес -- готельні підприємства -- гостиничные предприятия -- ресторанне господарство -- ресторанное хозяйство -- собівартість продукції -- себестоимость продукции -- витрати підприємства -- расходы предприятия -- формування тарифів -- формирования тарифов -- готельні послуги -- гостиничные услуги -- продукція підприємств -- продукция предприятий -- підприємства ресторанного господарства -- предприятия ресторанного хозяйства Аннотация: Висвітлюються актуальні питання управління ціноутворенням. Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Доп.точки доступа: Карпенко, Ю. В.; Міністерство освіти і науки, молоді та спорту УкраїниВищий навчальний заклад укоопспілки "Полтавський університет економіки і торгівлі" Экземпляры всего: 1 ФОНД (1) Свободны: ФОНД (1) |