М84 Мостова, Л. М. Організація обслуговування на підприємствах рестораннного господарства [] : навч. посібник / Л. М. Мостова, О. В. Новікова. - 2-е вид. - Київ : Ліра-К, 2016. - 386, [2] с. : рис., табл. - Л-ра: с. 366-367. - Дод.: с. 368-386. - ISBN 978-966-2609-12-7 : 160.00 грн
Рубрики: Ресторанно-готельний бізнес--Навчальні видання для вищої школи фывфывфыв: ресторан -- бар -- кафе -- їдальня -- буфет -- ресторанні послуги -- готельні послуги -- виробничі приміщення -- торгові приміщення -- столовий посуд -- столова білизна -- меню -- карти напоїв -- банкетне обслуговування -- банкет-фуршет -- банкет-весілля -- кейтерингове обслуговування -- музичне обслуговування -- транспортне ресторанне обслуговування -- туристичне ресторанне обслуговування Аннотация: Характеристика організації обслуговування в закладах ресторанного господарства різних типів. Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Доп.точки доступа: Новікова, О. В. Экземпляры всего: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |
Босовська, М. В. Теоретичні засади формування ресторанних мереж [] / М. В. Босовська, Н. І. Ведмідь, О. В. Косар> // Економіка та держава. - 2017. - N 12. - С. 27-32. - Бібліогр. в кінці ст. Рубрики: Ресторани--Розвиток--Україна фывфывфыв: ресторанний бізнес -- мережева структура -- ресторанні послуги Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Доп.точки доступа: Ведмідь, Н. І.; Косар, О. В. Имеются экземпляры в отделах: всего 1 : ФП (1) Свободны: ФП (1) |
Денисенко, М. П. Особливості економічного розвитку готельно-ресторанного бізнесу [] / М. П. Денисенко, О. Ю. Будякова> // Економіка та держава. - 2020. - N 10. - С. 19-23. - Текст: англ. - Бібліогр. в кінці ст. Рубрики: Ресторанно-готельний бізнес--Економічний розвиток--Україна фывфывфыв: готелі -- ресторани -- сфера обслуговування -- ресторанні послуги Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Доп.точки доступа: Будякова, О. Ю. Имеются экземпляры в отделах: всего 1 : ПЧЗ (1) Свободны: ПЧЗ (1) |