А69 Анохіна, Валентина Іллівна. Довідник по переробці овочів [] / В. І. Анохіна, Т. Л. Сердюк. - 3-тє вид., допов. і перероб. - Київ : Урожай, 1987. - 180 с. : табл. - Бібліогр.: с. 178. - 0.55 р.
Рубрики: Овочі--Переробка--Довідкові видання фывфывфыв: овочеві культури -- плодові баштанні культури -- овочеві консерви -- рецептура консервів -- солоні овочі -- квашені овочі -- переробка грибів Аннотация: Переробка плодоовочевої продукції та грибів, рецептура приготування консервів, солінь та маринадів. Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Доп.точки доступа: Сердюк, Тамара Леонтіївна Экземпляры всего: 3 ВВ (1), ФОНД (2) Свободны: ВВ (1), ФОНД (2) |