Т50 Товарознавство вторинної сировини [] : навч. посібник / А. А. Дубініна [та ін.]. - К. : Професіонал, 2009. - 336 с. : мал., табл. - Л-ра: с. 331-333. - ISBN 978-966-370-102-8 : 089.00 грн
Рубрики: Товарознавство--Харчові виробництва--Навчальні видання для вищої школи фывфывфыв: зернові відходи -- буряковий жом -- меляса -- кондитерські відходи -- картопляна мезга -- кукурудзяна мезга -- овочеві відходи -- барда -- відходи виноробства -- тютюнові відходи -- знежирене молоко -- маслянка -- рибні відходи -- яєчні відходи -- мясні відходи Аннотация: Класифікація відходів та побічних продуктів, які утворюються під час переробки сировини рослинного та тваринного походження. Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Доп.точки доступа: Дубініна, А.А.; Карпенко, З. П.; Дубініна, С. О.; Селютіна, Г. А. Экземпляры всего: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |
Р78 Ростовський, Володимир Сергійович. Прогресивні ресурсозберігаючі технології в харчовій промисловості [] : навч. посібник / Ростовський В. С., Олейник Н. В. - К. : Кондор, 2009. - 136 с. : рис., табл. - Бібліогр. на початку розд. - ISBN 978-966-351-234-1 : 028.00 грн
Рубрики: Харчова промисловість--Ресурсозбереження--Технології--Навчальні видання для вищої школи фывфывфыв: ресурсозберігаючі технології -- вторинна харчова сировина -- нетрадиційна харчова сировина -- безвідходна технологія -- відходи цитрусових культур -- відходи баштанних культур -- місцева рослинна сировина -- кавові напої -- харчові барвники -- нетрадиційна ягідна сировина -- вторинна сировина в хлібопеченні -- вторинна кондитерська сировина -- молочні відходи -- відходи м'ясопродуктів -- рибні відходи -- утильжири -- економія паливно-енергетичних ресурсів Аннотация: Впровадження безвідходних технологій в харчову промисловість, зокрема в громадське харчування. Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Доп.точки доступа: Олейник, Н. В. Экземпляры всего: 2 ФОНД (1), ВВ (1) Свободны: ФОНД (1), ВВ (1) |