М25 Мардар, Марина Ромиківна. Товарознавство. Товари тваринного походження [] : навч. посіб. / М. Р. Мардар, А. Я. Камінський, Ф. Є. Дубровін ; [за ред. М. Р. Мардар]. - Львів : Магнолія 2006, 2018. - 294, [2] с. : табл., рис. - (Вища освіта в Україні). - Термінолог. покажч.: с. 291-292. - Літ.: с. 293-294. - ISBN 978-617-574-035-4 : 180.00 грн
Рубрики: Товарознавство--Продовольчі товари--Властивості--Навчальні видання для вищої школи фывфывфыв: молочні товари -- морозиво -- сири -- молочні консерви -- яєчні товари -- м'ясні товари -- жирові продукти -- рибні продукти -- субпродукти -- ковбасні вироби -- копчені рибні товари -- ікра Аннотация: Товарознавча класифікація та характеристика основних груп товарів тваринного походження. Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Доп.точки доступа: Камінський, Анатолій Яковлевич; Дубровін, Феофан Євлампійович; Мардар, Марина Ромиківна \ред.\ Экземпляры всего: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |
Попова, О. Л. Статистика та економіка рибного господарства в Україні [] / О. Л. Попова> // Статистика України. - 2017. - N 3. - С. 13-19. - Бібліогр. в кінці ст. Рубрики: Рибне господарство--Статистика--Україна Рибне господарство--Економіка--Україна фывфывфыв: рибні продукти -- добування риби Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Имеются экземпляры в отделах: всего 1 : ПЧЗ (1) Свободны: ПЧЗ (1) |
Т38 Технологія домашнього консервування [] / [А. С. Жвалевський та ін.]. - 7-ме вид. - Київ : Техніка, 1993. - 153 с. : рис., табл. - Авт. зазначено на звороті тит. арк. - Літ.: с. 145. - ISBN 5-335-01252-8 : 320.00 крб
Рубрики: Домашнє консервування--Рецепти--Популярні видання фывфывфыв: овочеві маринади -- мочіння фруктів -- мочіння овочів -- овочеві консерви -- компоти ягідні -- компоти фруктові -- фруктові маринади -- фрукти у фруктовому соку -- варення -- сиропи -- фруктові консерви для діабетиків -- фруктові соки -- ягідні соки -- фруктові кваси -- консервування грибів -- консервування м'яса -- м'ясні кулінарні вироби -- овочеві консерви -- туршії -- рибні продукти Аннотация: Наведено способи консервування харчових продуктів, рецептуру приготування консервів з них у домашніх умовах, способи соління й сушіння плодів, овочів і грибів. Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Доп.точки доступа: Жвалевський, Анатолій Сергійович; Євстигнєєв, Геннадій Михайлович; Камнєва, Зоя Петрівна; Марчук, Любов Іванівна Экземпляры всего: 2 ВВ (1), ФОНД (1) Свободны: ВВ (1), ФОНД (1) |
К84 Кругляков, Геннадий Николаевич. Товароведение продовольственных товаров [] : [учебник] / Г. Н. Кругляков, Г. В. Круглякова. - Ростов-на-Дону : МарТ, 1999. - 447 с. : рис., табл. - ISBN 5-241-00013-5 : 15.00 грн Рубрики: Товарознавство--Продовольчі товари--Навчальні видання для вищої школи фывфывфыв: товароведение -- продовольственные товары -- плодоовощная продукция -- плодоовочева продукція -- зерно -- кондитерские изделия -- кондитерські вироби -- вкусовые товары -- смакові товари -- молочные товары -- молочні товари -- мясные продукты -- м'ясні продукти -- рыбные продукты -- рибні продукти Аннотация: Вопросы товароведения продовольственных товаров, требования гигиены, санитарии, физиологии питания. Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Доп.точки доступа: Круглякова, Галина Витальевна Экземпляры всего: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |
Т50 Товароведение пищевых продуктов [] : учебник / [О. Г. Бровко [и др.] ; ред. В. Е. Михайленко. - 4-е изд., перераб. - Москва : Экономика, 1989. - 424 с. : рис., табл. - (ВУЗ. Государственная торговля). - Авт. зазначено на звороті тит. арк. - Алф.-предм. указ.: с. 417-421. - ISBN 5-282-00049-0 : 1.30 р. Рубрики: Товарознавство--Харчові продукти--Властивості--Навчальні видання для вищої школи фывфывфыв: товароведение -- пищевые продукты -- зерномучные продукты -- зерноборошняні продукти -- овощные продукты -- овочеві продукти -- кондитерские продукты -- кондитерські продукти -- вкусовые товары -- смакові товари -- мясные продукты -- м'ясні ппродукти -- молочные продукты -- молочні продукти -- рыбные продукты -- рибні продукти -- пищевые жиры -- харчові жири Аннотация: Химический состав, пищевая ценность и требования к качеству пищевых продуктов для приготовления пищи на предприятиях общественного питания. Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Доп.точки доступа: Бровко, Ольга Гавриловна; Гордиенко, Анна Степановна; Дмитриева, Ангелина Борисовна; Донцов, В. А.; Михайленко, В. Е. \ред.\ Экземпляры всего: 3 ВВ (1), ФОНД (2) Свободны: ВВ (1), ФОНД (2) |
М35 Матюхина, Зинаида Петровна. Пищевые продукты. Товароведение [] : учебник / З. П. Матюхина, Э. П. Королькова, С. П. Ащеулова. - 2-е изд., перераб. - Москва : Экономика, 1982. - 232 с. : рис., табл. - 0.65 р. Рубрики: Товарознавство--Харчові продукти--Навчальні видання фывфывфыв: товароведение -- пищевые продукты -- овощные продукты -- овочеві продукти -- рыбные продукты -- рибні продукти -- мясные продукты -- м'ясні продукти -- молочные продукты -- молочні продукти -- зерновые продукты -- зернові продукти -- кондитерские продукты -- кондитерські продукти -- вкусовые продукты -- смакові продукти Аннотация: Пищевые продукты, используемые в качестве сырья для приготовления блюд на предприятиях общественного питания. Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Доп.точки доступа: Королькова, Эльвира Павловна; Ащеулова, Светлана Петровна Экземпляры всего: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |
О-57 Омельяненко, Юлия Карповна. Пособие по немецкому языку [Текст] : учеб. пособие для студентов торгово-экономич. ин-тов / Ю. К. Омельяненко ; [ред. А. А. Гусак]. - Киев : Выща школа, 1988. - 182, [2] s. - Текст: нім., рос. - ISBN 5-11-000025-5 : 0.35 р. Рубрики: Німецька мова--Навчальні видання для вищої школи фывфывфыв: товарознавство -- товароведение -- хлібобулочні продукти -- хлебобулочные продукти -- плодово-овочеві продукти -- плодово-овощные продукти -- кондитерські вироби -- кондитерские изделия -- м'ясо-молочні продукти -- мясомолочные продукты -- рибні продукти -- рыбные продукты Аннотация: Учебное пособие предназначается для студентов специальности "Товароведение продовольственных продуктов" торгово-экономических институтов, изучающих немецкий язык. Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Доп.точки доступа: Гусак, А. А. \ред.\ Экземпляры всего: 1 ІН (1) Свободны: ІН (1) |