П38 Племенное дело в животноводстве [] : учеб. пособие для студ. высш. учеб. заведений / [Л. К. Эрнст и др.] ; под ред. Н. А. Кравченко. - М. : Агропромиздат, 1987. - 287 с. : рис., табл. - (Учебники и учебные пособия для студентов высших учебных заведений). - 0.85 р.
Рубрики: Племінне тваринництво--Навчальні видання для вищої школи фывфывфыв: значение пород в племенном деле -- значення порід в племінній справі -- организация отбора -- організація відбору -- разведение по линиям -- розведення по лініям -- использование скрещивания -- використання схрещування -- выведение новых пород -- виведення нових порід -- гибридизация -- гібридизація -- развитие биотехнологии -- розвиток біотехнології -- перспективы селекции -- перспективи селекціїї Аннотация: Изложены теоретическе основы селекции животных, освещены вопросы применения межпородного скрещивания, методы отбора и подбора. Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Доп.точки доступа: Эрнст, Лев Константинович; Кравченко, Николай Антонович; Солдатов, Анатолий Петрович; Коваленко, В. А.; Кравченко, Николай Антонович \ред.\ Экземпляры всего: 2 ВВ (1), ФОНД (1) Свободны: ВВ (1), ФОНД (1) |
Б64 Бірта, Габріелла Олександрівна. Генно-модифіковані організми: за і проти [] : навч. посібник / Г. О. Бірта, Ю. Г. Бургу ; М-во освіти і науки, молоді та спорту України, Вищ. навч. заклад укоопспілки "Полтав. ун-т екон. і торг.". - К. : Центр учбов. л-ри, 2013. - 127, [1] с. : табл. - Л-ра: с. 125-127. - ISBN 978-617-673-100-9 : 36.00 грн, 64.00 грн
Рубрики: Харчові виробництва--Генна інженерія--Навчальні видання для вищої школи Біотехнологія--Навчальні видання для вищої школи фывфывфыв: генно-модифіковані продукти -- генетичний код -- розвиток біотехнології -- генно-модифіковані організми -- трансгенні тварини -- трансгенні рослини -- технології харчового виробництва -- харчові ризики -- агротехнічні ризики -- екологічні ризики -- генетична інженерія тварин -- безпека продовольчої сировини -- безпека харчових продуктів Аннотация: Розглянуто питання сучасної біотехнології, теоретичних основ та історії виникнення генно-модифікованих організмів, їх використання в харчовому виробництві. Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Доп.точки доступа: Бургу, Юрій Георгійович; Міністерство освіти і науки, молоді та спорту УкраїниВищий навчальний заклад укоопспілки "Полтавський університет економіки і торгівлі" Экземпляры всего: 4 ФОНД (1), ЧЗ (1), ВВ (2) Свободны: ФОНД (1), ЧЗ (1), ВВ (2) |