К56 Ковалев, Валентин Михайлович. Угревая сыпь [] / В. М. Ковалев ; [ред. М. В. Кондаурова]. - Киев : Здоровья, 1991. - 145 с. : ил. - Лит.: с. 141-144. - ISBN 5-311-00466-5 : 1.50 р. Рубрики: Дерматологія--Навчальні видання Косметологія--Навчальні видання фывфывфыв: угревая сыпь -- вугровий висип -- угри -- вугри -- акне -- сальные железы -- сальні залози -- кожное сало -- шкірне сало Аннотация: В книге освещены вопросы анатомии, гисто- и электронно-микроскопической структуры сальных желез, их функциональных особенностей. Приведены методы общей и местной терапии угревой болезни, меры профилактики. Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Доп.точки доступа: Кондаурова, М. В. \ред.\ Экземпляры всего: 1 ФОНД (1) Свободны: ФОНД (1) |
С56 Современная энциклопедия домашнего консервирования [] / [сост. Т. П. Тарасова]. - Донецк : БАО, 2001. - 384 с. : рис. - Уклад. зазначено на звороті тит. арк. - ISBN 966-548-253-X : 7.50 грн
Рубрики: Домашнє консервування--Рецепти--Популярні видання фывфывфыв: домашнее консервирование -- методы консервирования -- методи консервування -- овощные консервы -- овочеві консерви -- плодово-ягодные заготовки -- плодово-ягідні заготовки -- солонина -- шпиг -- сало -- вареная колбаса -- варена ковбаса -- украинская домашняя колбаса -- українська домашня ковбаса -- копчение мясных продуктов -- копчення м'ясних продуктів -- копчение рыбы -- копчення риби -- сырокопченые колбасы -- сирокопчені ковбаси -- кровяная колбаса -- кров'яна ковбаса Аннотация: Рекомендации по всем видам домашнего консервирования плодов, овощей, ягод, а также способы хранения мясных и рыбных изделий. Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Доп.точки доступа: Тарасова, Татьяна Петровна \сост.\ Экземпляры всего: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |
Петренко, Ігор. Суперїжа - штучне м'ясо [] / І. Петренко> // Агробізнес сьогодні. - 2020. - N 19(жовт.). - С. 74-76 : фот. кольор. Рубрики: Рослинництво--М'ясні продукти--Рибні продукти фывфывфыв: рослинне м'ясо -- рослинне сало -- рослинна риба -- рослинна птиця -- рослинні креветки -- склад рослинної їжі Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Имеются экземпляры в отделах: всего 1 : ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |
Сусол, Р. Україна потребує якісного сала, але віддає перевагу м'ясним генотипам свиней [] / Р. Сусол> // Тваринництво України. - 2015. - N 12. - С. 23-26 : фот. Рубрики: Свинарство--Сало (харч.) фывфывфыв: біла порода свиней -- сальна свинина -- м'ясна свинина Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Имеются экземпляры в отделах: всего 1 : ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |
П38 Плесконос, Андрій Аркадійович. Національна кулінарна спадщина України [] / А. А. Плесконос, Н. Л. Писаренко ; [голов. ред. В. Строля ; худож.-оформ. О. Андрощука]. - Київ : Балтія-Друк, 2021. - 149, [3] с. : іл., фот. - Авт. зазначено на звороті тит. арк. - ISBN 978-617-516-050-3 : 650.00 грн
Рубрики: Кухня українська--Культурна спадщина--Науково-популярні видання фывфывфыв: державна програма 2021 -- українське сало -- спосіб зберігання продуктів -- страви української національності -- соління -- салати -- язичницька їжа -- українське м'ясо -- картопля як їжа -- християнські свята -- страви українських козаків -- секрети українського смаку -- здорова їжа -- пісні страви -- традиції застілля Аннотация: Повсякденна їжа, така як борщ і вареники, поряд з іншими культурними символами, є носіями національного гена, який може багато розповісти про минуле українців і України. Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Доп.точки доступа: Писаренко, Наталія Леонідівна; Артюх, Лідія Федорівна; Строля, Віргініюс \ред.\; Андрощук, Олександр \худож.\ Экземпляры всего: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |
Щербань, Т. Якість свинини від тварин, помісних з генотипом миргородської породи [] / Т. Щербань, В. Вовк> // Тваринництво України. - 2014. - N 8/9. - С. 35-38 : табл. - Бібліогр. в кінці ст. Рубрики: Свині фывфывфыв: миргородська порода свиней -- м'ясо свиней -- сало Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Доп.точки доступа: Вовк, В. Имеются экземпляры в отделах: всего 1 : ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |