Т 38 Технологія борошняних кондитерських і хлібобулочних виробів [] : навч. посібник / за ред. Г. М. Лисюка. - Суми : Унів. кн., 2009. - 464 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с.460-463. - ISBN 978-966-680-437-5 : 065.00 грн
Рубрики: Борошняні кондитерські вироби--Навчальні видання Хлібні вироби--Навчальні видання фывфывфыв: сировина хлібобулочних виробів -- структура тіста -- здобні булочні вироби -- борошняні кулінарні вироби -- випічні напівфабрикати -- хлібобулочні напівфабрикати -- дріжджове тісто -- желе -- оздоблювальні напівфабрикати -- креми -- торти -- національні борошняні кондитерські вироби -- тістечка -- рулети -- печиво -- рецептура борошняних виробів -- якість кондитерських виробів -- санітарні вимоги Аннотация: Сировина, харчові і дієтичні добавки, композитні суміші для виробництва кондитерських і хлібобулочних виробів, наукові основи тістоутвлрення. Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Доп.точки доступа: Лисюк, Г. М. \ред.\ Экземпляры всего: 2 ФОНД (1), ВВ (1) Свободны: ФОНД (1), ВВ (1) |
Р78 Ростовський, Володимир Сергійович. Технологія виробництва борошняних кондитерських виробів [] : навч. посіб. / Ростовський В. С., Новікова О. В. - Київ : Ліра-К, 2009. - 573, [3] с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 468. - Дод.: с. 469-573. - ISBN 978-966-969-38-6-0 : 75.00 грн
Рубрики: Борошняні кондитерські вироби--Навчальні видання фывфывфыв: кондитерський посуд -- кондитерська сировина -- кондитерські напівфабрикати -- креми -- тісто -- торти -- тістечка -- вироби з черствого хліба -- стандартизація -- контроль якості -- кондитерський цех -- охорона праці -- санітарні вимоги -- протипожежні заходи Аннотация: Викладена комплексна технологія виробництва борошняних кондитерських виробів, наведені вимоги до організації кондитерського цеху, безпеки та охорони праці. Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Доп.точки доступа: Новікова, Олена Володимирівна Экземпляры всего: 2 ФОНД (1), ВВ (1) Свободны: ФОНД (1), ВВ (1) |
Г 70 Горобец, Алексей Иванович. Охрана труда в радиоэлектронной промышленности [] / А. И. Горобец, А. И. Степаненко. - К. : Техніка, 1987. - 135 с. : рис., табл. - (Техника безопасности). - Лит.: с. 134. - 0.50 р.
Рубрики: Радіоелектроніка--Практичні посібники фывфывфыв: документація з охорони праці -- докуметация с охраны труда -- робочі місця -- рабочие места -- ергономіка -- эргономика -- техніка безпеки -- техника безопасности -- техніка безпеки роботів -- техника безопасности роботов -- спеціальне технологічне устаткування -- специальное технологическое оборудование -- ручні пневматичні машини -- ручные пневматические машины -- роботизовані гнучкі виробничі комплекси -- роботизированные гибкие производственные комплексы -- радіоелектронна апаратура -- радиоэлектронная аппаратура -- санітарні вимоги -- санитарные требования -- вибухобезпечність -- взрывобезопасность -- електромагнітні випромінювання -- электромагнитные излучения -- випробовування радіоелектронної апаратури -- испытания радиоэлектронной аппаратуры Аннотация: Требования техники безопасности и производственной санитарии при изготовлении радиоэлектронной аппаратуры. Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Доп.точки доступа: Степаненко, Алексей Иванович Экземпляры всего: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |
І-21 Іванова, Олена Василівна. Санітарія та гігієна закладів ресторанного господарства [] : підручник для студ. вищ. навч. закл. / О. В. Іванова, Т. В. Капліна. - Суми : Унів. кн., 2012. - 398, [1] с. : табл. - Скор.: с. 382. - Термін. слов.: с. 383-388. - Дод.: с. 389-395. - Л-ра: с. 396-398. - ISBN 978-966-680-482-5 : 85.00 грн
Рубрики: Санітарія--Гігієна--Навчальні видання для вищої школи фывфывфыв: санітарно-епідеміологічна служба -- санитарно-эпидемиологическая служба -- гігієна повітря -- гигиена воздуха -- гігієна води -- гигиена воды -- гігієна грунту -- гигиена почвы -- гігієна опалення -- гигиена отопления -- гігієна вентиляції -- гигиена вентиляции -- гігієна території ресторану -- гигиена територии ресторана -- санітарний режим -- санитарный режим -- дезинфікуючі засоби -- дезинфицирующие средства -- санітарні вимоги -- санитарные требования -- санітарна документація -- санитарная документация -- якість харчових продуктів -- качество пищевых продуктов -- санітарно-гігієнічна оцінка продуктів -- санитарно-гигиеническая оценка продуктов -- гігієна дитячого харчування -- гигиена детского питания -- гігієна профілактичного харчування -- гигиена профилактического питания -- пищевые отравления -- харчові отруєння -- кишкові інфекції -- кишечные инфекции Аннотация: Організація раціонального санітарного режиму та технологічного процесу виробництва кулінарної продукції в закладах ресторанного господарства. Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Доп.точки доступа: Капліна, Т. В. Экземпляры всего: 1 ФОНД (1) Свободны: ФОНД (1) |
Б 43 Беленький, Соломон Моисеевич. Технология обработки и розлива минеральных вод [] / С. М. Беленький, Г. П. Лаврешкина, Т. Н. Дульнева. - Москва : Агропромиздат, 1990. - 151 с. : рис., табл. - Лит.: с. 148-149. - ISBN 5-10-001331-1 : 0.55 р.
Рубрики: Мінеральні води--Обробка--Розлив--Практичні посібники фывфывфыв: минеральные воды -- гидрохимия минеральных вод -- гідрохімія мінеральної води -- каптирование минеральных вод -- каптування мінеральної води -- обработка питьевых минеральных вод -- обробка питної мінеральної води -- классификация минеральных вод -- класифікація мінеральної води -- хранение минеральных вод -- зберігання мінеральної води -- санитарные требования -- санітарні вимоги -- качество минеральных вод -- якість мінеральної води Аннотация: Описываются способы обработки и розлива минеральных вод, физико-химические методы, используемые при анализе качества продукции. Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Доп.точки доступа: Лаврешкина, Галина Петровна; Дульнева, Татьяна Николаевна Экземпляры всего: 3 ВВ (1), ФОНД (2) Свободны: ВВ (1), ФОНД (2) |
Р78 Ростовський, Володимир Сергійович. Помічник кухаря [] : навч. посіб. / В. С. Ростовський, Н. І. Красноход. - Київ : Кондор, 2018. - 341, [1] с. : табл., рис. - Дод.: с 340-341. - ISBN 978-966-2781-49-6 : 200.00 грн
Рубрики: Кулінарія--Харчування--Товарознавство--Навчальні видання--Продовольчі товари--Товарознавство--Навчальні видання фывфывфыв: фізіологія харчування -- харчові речовини -- режим харчування -- санітарні вимоги -- гігієна працівників -- товарознавство харчових продуктів -- технологічний процес приготування їжі -- обладнання підприємств ресторанного господарства -- організація виробництва -- заклади ресторанного господарства -- організація робочих місць Аннотация: Санітарія та гігієна в ресторанному господарстві, товарознавчі характеристики продуктів, вимоги до їх зберігання, технологія приготування страв, технохімічний контроль. Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Доп.точки доступа: Красноход, Наталія Іванівна Экземпляры всего: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |
Вимоги санітарного регламенту до електронних технічних засобів навчання []> // Музичний керівник : щоміс. спеціаліз. журн. - 2020. - N 8. - С. 20 Рубрики: Навчання--Технічі засоби навчання--Україна, 21 ст. фывфывфыв: санітарні вимоги -- електронно-технічні засоби Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Имеются экземпляры в отделах: всего 1 : МИСТ (1) Свободны: МИСТ (1) |
Р31 Ребицький, Віктор Миколайович. Організація та технологія інспектування [] : підруч. / В. М. Ребицький, І. С. Полікарпов ; М-во освіти і науки України, Львів. комерц. акад. - Київ : ЦНЛ, 2005. - 363 с. : табл. - Дод.: с. 336-357. - Літ.: с. 358-363. - ISBN 966-364-148-7 : 28.60 грн Рубрики: Торговельні підприємства--Інспектування--Навчальні видання для вищої школи фывфывфыв: інспектування -- права споживачів -- порушення прав споживачів -- порядок заняття торговельною діяльність -- санітарні вимоги -- контроль правил користування вимірювальною технікою -- реєстратори розрахункових операцій -- контроль правил продажу продовольчих товарів -- контроль правил продажу непродовольчих товарів -- контроль правил торгівлі на ринках -- контроль роботи закладів громадського харчування -- відбір зразків товарів -- контрольні перевірки правил торгівлі Аннотация: Викладено основні вимоги до контрольних перевірок додержання правил торговельного обслуговування. Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Доп.точки доступа: Полікарпов, Іван Степанович; Міністерство освіти і науки УкраїниЛьвівська комерційна академія Экземпляры всего: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |