А23 Агабекян, Игорь Петрович. Английский для обслуживающего персонала [Текст] : [учеб. пособие] / И. П. Агабекян. - 3-е изд. - Ростов н/Д : Феникс, 2007. - 316 с. - (Серия "Среднее профессиональное образование"). - ISBN 5-222-10000-6 : 025.00 грн
Рубрики: Англійська мова--Навчальні видання фывфывфыв: офіціанти -- официанты -- ресторани -- рестораны -- сервіровка столу -- сервировка стола -- посуда -- столові прибори -- столовые приборы -- поведінка за столом -- поведение за столом -- меню -- коктейлі -- коктейли -- бокали -- бокалы -- національні кухні -- национальные кухни -- кулінарні рецепти -- кулинарные рецепты -- рецепти приготування їжі -- рецепты приготовления пищи -- український борщ -- украинский борщ -- готелі -- гостиницы -- кулінарні терміни -- кулинарные термины Аннотация: Данное учебное пособие предназначено для занятий по английскому языку в средних специальных учебных заведениях, готовящих специалистов в сфере сервиса, торговли и пищевой промышленности. Учебное пособие также может быть использовано для самостоятельных занятий перед поездкой для работы за рубежом в сфере обслуживания: ресторанном, гостиничном деле, в торговле и т. д. Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Экземпляры всего: 1 ІН (1) Свободны: ІН (1) |
Щ92 Щоб свято було завжди святом [] : практичні поради господарям і гостям / [упоряд. Клід І. О.]. - Т. : Навч. кн. - Богдан, 2009. - 120 с. - ISBN 978-966-408-211-9 : 7.60 грн
Рубрики: Виховання культури особистості--Україна--Навчальні видання Етикет--Україна--Навчальні видання Дозвілля--Україна--Навчальні видання фывфывфыв: запрошення гостей -- приглашение гостей -- прийом гостей -- прием гостей -- сервіровка столу -- сервировка стола -- вибір подарунків -- выбор подарков -- привітання гостей -- поздравления гостей -- тости -- тосты -- гарні манери -- красивые манеры -- правила поведінки -- правила поведения -- весілля в Україні -- свадьба на Украине -- святкування Нового року -- празднование Нового года -- святкування Різдва Христового -- празднование Рождества Христового -- святкування Великодня -- празднование Великодня -- народні свята -- народные праздники Аннотация: Практичні поради з питань запрошення і прийому гостей, сервіровки столу, вибору подарунків, квітів, святкового одягу, привітань і тостів. Проаналізовано норми та правила гарного тону і гарних манер. Запропоновано матеріал про традиції святкування деяких народних свят та обрядів. Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Доп.точки доступа: Клід, І. О. \упоряд.\ Экземпляры всего: 1 МИСТ (1) Свободны: МИСТ (1) |
З-95 Зусін, В. Я. Етика та етикет ділового спілкування [] : навч. посібник для студент. вищ. навч. закладів / В. Я. Зусін. - 2-ге вид., переробл. і допов. - К. : Центр навч. л-ри, 2005. - 224 с. - Бібліогр.: с. 218 - 220. - ISBN 966-364-092-8 : 24.20 грн, 25.00 грн
Рубрики: Ділова етика--Україна--Навчальні видання Офіційне спілкування--Психологія--Україна--Навчальні видання фывфывфыв: імідж -- имидж -- історія етики -- история етики -- етикет в громадських місцях -- этикет в общественных местах -- етикет курця -- етикет курильщика -- танцювальний вечір -- танцевальный вечер -- прийоми -- приемы -- сервіровка столу -- сервировка стола -- етикет зарубіжних країн -- этикет зарубежных стран -- одяг -- одежда -- зачіска -- прическа -- макіяж -- макияж -- ювелірні вироби -- ювелирные изделия -- біжутерія -- бижутерия -- культура мови -- культура языка -- візитні картки -- визитные карточки Аннотация: Розглянуті основні положення етики і правила ділового етикету. Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Экземпляры всего: 5 МИСТ (1), ФОНД (2), ЧЗ (2) Свободны: МИСТ (1), ФОНД (2), ЧЗ (2) |
Г 74 Готуємо із задоволенням [] / [ред. Н. В. Бірічева]. - Х. : Веста, 2011. - 159, [1] с. : кол. іл. - (Енциклопедія кулінара). - ISBN 978-966-08-1809-5 : 128.00 грн
Рубрики: Кулінарія--Рецептура--Популярні видання фывфывфыв: салати -- закуски -- супи -- борщі -- рулети -- другі страви -- рибні страви -- десерти -- випічка -- калорійність харчових продуктів -- напої -- аперитив -- сервіровка столу Аннотация: Більше 300 кольорових фотографій і рецептура, розроблена у власній кулінарній студії допоможуть у створенні оргинінальних страв. Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Доп.точки доступа: Бірічева, Н. В. \ред.\ Экземпляры всего: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |
П63 Пост, Эмили. Этикет [] / Эмили Пост ; пер. с англ. Гурвица М. М. = Etiquette / Emily Post's. - М. : Наука/Интерпериодика, 2000. - 800 с. : ил. - Указ.: с. 745-768. - ISBN 5-7846-0030-3 (Россия). - ISBN 0-06-270047-2 (США) : 52.45 грн Рубрики: Етикет--Популярні видання фывфывфыв: вітання -- приветствия -- представлення -- представления -- форми звертання -- формы обращения -- офіційний протокол -- официальный протокол -- поведінка в побуті -- поведение в быту -- поведінка за столом -- поведение за столом -- професійна діяльність -- профессиональная деятельность -- мистецтво вести бесіду -- искусство вести беседу -- розмова по телефону -- разговор по телефону -- подорожі -- путешествия -- запрошення і відповіді на них -- приглашения и ответы на них -- домашні прийоми -- домашние прийомы -- сервіровка столу -- сервировка стола -- бали -- балы -- неофіційні зустрічі з діловими партнерами -- неофициальные встречи с деловыми партнерами -- проголошення тостів -- произношение тостов -- урочисті церемонії -- торжественные церемонии -- народження дитини -- рождение ребенка -- роковини весілля -- годовщины свадьбы -- втрата близьких -- потеря близких -- подарунки -- подарки -- форми вираження подяки -- формы выражения благодарности -- весільні церемонії -- свадебные церемонии Аннотация: [Кодекс поведения.] Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Доп.точки доступа: Гурвиц, М. М. \пер.\ Экземпляры всего: 1 ЧЗ (1) Свободны: ЧЗ (1) |