П 42 Повна енциклопедія сучасного етикету [] / [авт.-уклад. О. Д. Сиплива ; пер. з рос. І. Г. Данилюка]. - Донецк : БАО, 2010. - 303, [1] с. : іл. - ISBN 978-966-481-412-3 : 63.00 грн
Рубрики: Етикет--Енциклопедії--Популярні видання фывфывфыв: історія етикету -- история этикета -- етика подружніх стосунків -- этика супружеских отношений -- правила вітання -- правила приветствия -- рукостискання -- рукопожатие -- сервірування столу -- сервировка стола -- етикет застілля -- этикет застолья -- фуршет -- банкет-коктейль -- подарунки -- подарки -- правила поведінки -- правила поведения -- молитовні -- молельни -- ділова етика -- деловая этика -- мережевий етикет -- сетевой этикет -- військовий етикет -- воинский этикет -- міжнародний етикет -- международный этикет Аннотация: Універсальні рекомендації щодо поводження в різних ситуаціях - від бесіди з друзями до королівської аудієнції. Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Доп.точки доступа: Сиплива, Олена Дмитрівна; Сиплива, Олена Дмитрівна \уклад.\; Данилюк, Ілля Григорович \пер.\ Экземпляры всего: 1 ЧЗ (1) Свободны: ЧЗ (1) |
Д44 Диетическое питание [Текстььь] : в 2 т. : пособие-справочник. - Сумы : Унив. кн., 2013. - ISBN 978-966-680-581-5. Т. 2 : Основы технологии производства и организации потребления продукции диетического питания / [А. И. Черевко и др.]. - 2013. - 493, [1] с. : табл., рис. - Лит.: с. 410-412. - Прил.: с. 413-493. - ISBN 978-966-680-627-0 : 125.00 грн
Рубрики: Раціональне харчування--Лікувальна кулінарія--Дієтологія--Навчальні видання фывфывфыв: продовольственное сырье -- продовольча сировина -- хранение пищевых продуктов -- зберігання харчових продуктів -- механическая кулинария -- механічна кулінарія -- физические свойства сырья -- фізичні властивості сировини -- химический состав продуктов питания -- хімічний склад продуктів харчування -- производство продуктов питания -- виробництво продуктів харчування -- производство диетической продукции -- виробництво дієтичної продукції -- оборудование предприятий ресторанного хозяйства -- устаткування підприємств ресторанного господарства -- организация диетического питания -- організація дієтичного харчування -- гигиена пищеблока -- гігієна харчоблоку -- личная гигиена персонала -- особиста гігієна персоналу -- сервірування столу -- сервировка стола -- нові форми обслуговування в ресторанах -- новые формы обслуживания в ресторанах Аннотация: Особенности технологии производства продукции диетического питания на предприятиях ресторанного хозяйства, в том числе в оздоровительных санаторно-курортных учреждениях. Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Доп.точки доступа: Черевко, А. И.; Димитриевич, Л. Р.; Скурихина, Л. А.; Дуденко, Н. В.; Павлоцкая, Н. Ф. Экземпляры всего: 2 ВВ (1), ЧЗ (1) Свободны: ВВ (1), ЧЗ (1) |
У45 Українські страви [] / [упоряд. Б. Н. Фік ; худож.-оформ. Л. Джанік'ян]. - Х. : Світовид ; К. : ТАСТ-М, 2002. - 256 с. : табл., фото.кол. - ISBN 966-7921-25-X : 27.00 грн
Рубрики: Кухня українська--Популярні видання фывфывфыв: харчові речовини -- пищевые вещества -- холодні закуски -- холодные закуски -- перші страви -- первые блюда -- другі страви -- вторые блюда -- страви з картоплі -- блюда с картошки -- домашнє консервування -- домашнее консервирование -- вареники -- страви з крупів -- блюда из круп -- страви з грибів -- блюда из грибов -- страви з бобових -- блюда из бобовых -- борошняні страви -- мучные блюда -- сирні страви -- творожные блюда -- яєчна кулінарія -- яичная кулинария -- плодово-ягідні консерви -- плодово-ягодные консервы -- солодке тісто -- сладкое тесто -- напої -- напитки -- виноградні вина -- виноградные вина -- сервірування столу -- сервировка стола -- домашні заготівлі -- домашние заготовки -- зберігання продуктів -- хранение продуктов -- історія української кухні -- история украинской кухни Аннотация: Поєднання відновленої рецептури старих українських страв має допомогти приготувати в домашніх умовах різноманітні кулінарні вироби української кухні. Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Доп.точки доступа: Фік, Б. Н. \упоряд.\; Джанік'ян, Л. \худож.\ Экземпляры всего: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |
А 50 Алкогольные напитки [] : мал. энцикл. / [Г. Г. Валуйко и др. ; ред.- сост.: С. П. Самуэль, Е. К. Знак ; худож. В. А. Рогалевич]. - Минск ; Санкт-Петербург : Эридан, 1994. - 462 с. : рис., фот. цв. - Авт. зазначено на звороті тит. арк. - Лит.: с. 457-460. - ISBN 5-85872-068-4 : 360000.00 крб
Рубрики: Алкогольні напої--Види--Довідкові видання фывфывфыв: алкогольные напитки -- история алкогольных напитков -- історія алкогольних напоїв -- сорта водок -- сорта горілки -- настойки -- настоянки -- ликеры -- лікери -- бальзамы -- бальзами -- пунши -- коньяки -- вино -- хранение алкогольных напитков -- зберігання алкогольних напоїв -- лечебные свойства вин -- лікарські властивості вина -- алкогольный этикет -- алкогольний етикет -- сервировка стола -- сервірування столу Аннотация: Более 1100 статей, размещенных в книге, расскажут о сортах, классах, типах и видах вин, коньяков, ликеров, бальзамов, водок, настоек и всевозможных коктейлей на их основе. Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Доп.точки доступа: Валуйко, Герман Георгиевич; Висловская , Ольга Антоновна; Знак, Евгений Кириллович; Митюков, Алексей Дмитриевич; Самуэль, Софья Петровна \ред., сост.\; Знак, Евгений Кириллович \ред., сост.\; Рогалевич, В. А. \худож.\ Экземпляры всего: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |
П59 Поради молодій господині [] / А. Пінкова [та ін.] ; за ред.: А. Пінкової, О. Гампла ; пер. з чеш. Г. М. Германовської. - Київ : Урожай, 1992. - 191 с. : табл. - ISBN 5-337-01045-Х : 40.00 крб Рубрики: Побут--Поради--Популярні видання фывфывфыв: шафи для одягу -- шафи для білизни -- приготування страв -- зберігання продуктів -- домашнє господарство -- сервірування столу -- перша допомога Аннотация: Вміщено поради як для молодих, так і досвідчених господинь в організації повсякденного життя та урочистих подій. Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Доп.точки доступа: Пінкова, Аліса; Бржізова, Віроніка; Сладкова, Катерина; Груба, Віра; Пінкова, А. \ред.\; Гампл, О. \ред.\; Германовська, Г. М. \пер.\ Экземпляры всего: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |
К 77 Кравець, Вячеслав Савелійович. Страви з картоплі [] / В. С. Кравець. - Київ : Час, 1991. - 304 с. : рис., фот. кол. - ISBN 5-88520-069-6 : 12.00 крб
Рубрики: Кулінарія--Картопля--Рецептура--Довідкові видання фывфывфыв: салати з картоплею -- перші страви -- щі -- капусняк -- юшка -- розсольник -- супи -- другі страви -- сервірування столу Аннотация: Наведено рекомендації по приготуванню та зберіганню кулінарних виробів з картоплі. Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Экземпляры всего: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |
Д66 Домашняя всезнайка. Советы работающей женщине [] / [сост. К. А. Бибиков]. - 3-е изд., перераб. и доп. - Ужгород : Карпаты, 1992. - 391 с. : рис. - ISBN 5-7757-0346-4 : 45.00 крб Рубрики: Побут--Поради--Популярні видання фывфывфыв: быт -- советы -- создание домашнего уюта -- створення домашнього затишку -- оборудование квартиры -- обладнання квартири -- домашняя кулинария -- домашня кулінарія -- хранение продуктов -- зберігання продуктів -- сервировка стола -- сервірування столу -- создание гардероба -- створення гардеробу -- домашняя косметика -- домашня косметика -- здоровый образ жизни -- здоровий спосіб життя Аннотация: Даны советы работающей женщине. О том, как лучше вести домашнее хозяйство, как красиво и удобно меблировать квартиру, создать домашний уют, как организовать питание семьи. Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Доп.точки доступа: Бибиков, Константин Антонович \сост.\ Экземпляры всего: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |
Д45 Дикова-Фаворская, Елена Михайловна. Этикет от А до Я [Текстььь] / [Е. М. Дикова-Фаворская ; ред. А. М. Ветров]. - Житомир : Ветров, 2001. - 223 с. : рис. - Авт. зазначено в кінці кн. - 20.00 грн
Рубрики: Етикет--Популярні видання фывфывфыв: культура поведения -- культура поведінки -- прием гостей -- прийом гостей -- сервировка стола -- сервірування столу -- кухня народов мира -- кухня народів світу -- внешний облик -- зовнішній вигляд -- речевой этикет -- мовний етикет Аннотация: Из книги вы узнаете, как произвести хорошее впечатление на общество, какие требования предъявляются к одежде, манерам поведения, каковы особенности организации приема или презентации. Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Доп.точки доступа: Ветров, Александр Михайлович \ред.\ Экземпляры всего: 1 ЧЗ (1) Свободны: ЧЗ (1) |