П31 Пешук, Людмила Василівна. Основи тваринництва і ветеринарно-санітарна експертиза м'яса та м'ясних продуктів [] : підруч. / Л. В. Пешук. - Київ : Центр учбов. л-ри, 2011. - 388, [18] с. : іл., рис., табл. - Скор.: с. 3. - Глосарій: с. 321-324. - Алф.-предм. покажч.: с. 325-331. - Літ.: с. 332-334. - Дод.: с. 335-406. - ISBN 978-611-01-0219-3 : 81.00 грн, 169.69 грн
Рубрики: Тваринництво--Навчальні видання для вищої школи Ветеринарно-санітарна експертиза--Навчальні видання для вищої школи фывфывфыв: анатомія сільськогосподарських тварин -- фізіологія сільськогосподарських тварин -- розведення сільськогосподарських тварин -- відгодівля сільськогосподарських тварин -- сировина м'ясопереробної галузі -- ветеринарно-санітарна експертиза м'яса -- ветеринарно-санітарна експертиза м'ясних продуктів -- епідеміологія в мясній промисловості -- промислова санітарія -- ветеринарно-санітарний контроль Аннотация: Основи тваринництва, ветеринарно-санітарна експертиза м'яса та м'ясних продуктів, технологія зберігання, консервування та переробки м'яса. Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Экземпляры всего: 3 ВВ (2), ФОНД (1) Свободны: ВВ (2), ФОНД (1) |