М 69 Михальські, Торстен Управління якістю у харчовій промисловості із врахуванням Європейського харчового кодексу і міжнародно визнаних стандартів [] / Торстен Михальські, Франк Ліліє, Анжеліка Досін. - Л. : ПАІС, 2006. - 336 с. : рис., табл. - Перелік ключ. слів.: с. 321-326 . - ISBN 966-7651-44-4 : 200.00 грн
Рубрики: Харчове виробництво Якість продукції фывфывфыв: критерії якості -- Європейський харчовий кодекс -- стандарти на продукти харчування -- системи управління якістю -- система якості НАССР -- верифікація Аннотация: Європейське законодавство стосовно продуктів харчування, практичні рекомендації зі створення систем управління якістю. Держатели документа: ЖОУНБ Доп.точки доступа: Ліліє, Франк; Досін, Анжеліка Экземпляры всего: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |