Д66 Домарецький, Віталій Афанасійович. Технологія солоду та пива [] : підручник / В. А. Домарецький. - Київ : Інкос, 2004. - 426 с. : рис., табл. - Реком. покажч.: с. 418-419. - ISBN 966-8347-05-6 : 54.00 грн
Рубрики: Бродильні виробництва--Пивоваріння--Навчальні видання для вищої школи фывфывфыв: пивна сировина -- історія пива -- технологія солоду -- пивне сусло -- відходи пивоваріння -- технохімічний контроль пивоваріння -- хлібний квас -- якість пива -- ефективність пивоварних виробництв -- виробнича дезинфекція -- собівартість пива -- експертиза пива Аннотация: Біохімічні, фізіологічні й органолептичні властивості, хімічний склад і основні сорти пива, показники якості. Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Экземпляры всего: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |