П 31 Пешук, Людмила Василівна. Біохмія та технологія оліє-жирової сировини [] : навч. посібник / Л. В. Пешук, Т. Т. Носенко. - К. : Центр учбов. л-ри, 2011. - 295, [1] с. : табл., рис. - Дод.: с. 585-289. - Л-ра: с. 290-292. - ISBN 978-611-01-0035-9 : 68.00 грн
Рубрики: Біохімія--Продукція рослинництва--Навчальні видання фывфывфыв: олійні культури -- масленичные культуры -- морфологічна характеристика плодів -- морфологическая характеристика плодов -- обмін речовин насіння -- обмен веществ семян -- дозрівання насіння -- созревание семян -- зберігання насіння -- сохранность семян -- властивості насіння -- свойства семян -- якість олійного насіння -- качество масленичных семян -- білково-олійні рослини -- белково-масленичные растения -- тваринні жири -- животные жиры -- білкові продукти -- белковые продукты -- соєві продукти -- соевые продукты Аннотация: Біохімічний склад сучасних сортів та гібридів насіння основних олійних культур,нетрадиційної олійної сировини. Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Доп.точки доступа: Носенко, Тетяна Тимофіївна Экземпляры всего: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |
Г68 Гордиенко, Василий Артемович. Кладовая белка [] / В. А. Гордиенко , И. И. Либерштейн. - М. : Колос, 1969. - 151 с. : рис. - (Научно-популярная литература). - Библиогр.: с. 150. -
Рубрики: Соя--Популярні видання фывфывфыв: история культуры сои -- історія культури сої -- биология сои -- біологія сої -- использование сои -- використання сої -- выращивание сои -- вирощування сої -- питательность сои -- поживність сої -- соевые продукты -- соєві продукти -- соевое сырье -- соєва сировина -- блюда из сои -- страви із сої Аннотация: Биология, выращивание, использование сои, приготовление блюд из этого растения. Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Доп.точки доступа: Либерштейн, Иосиф Ильич Свободных экз. нет |