З-80 Золота енциклопедія домашньої кулінарії [] / пер. І. Г. Данилюка. - Донецьк : БАО, 2006. - 608 с. - ISBN 966-548-822-8 : 016.00 грн
Рубрики: Кулінарія--Практичні посібники фывфывфыв: холодні закуски -- холодные закуски -- салати -- салаты -- перші страви -- первые блюда -- соуси -- соусы -- другі страви -- вторые блюда -- вироби з тіста -- изделия из теста -- страви з борошна -- мучные блюда -- солодкі страви -- сладкие блюда -- напої -- напитки Аннотация: Рецепти найкращих страв світової та вітчизняної кухні, розмаїття корисних порад щодо "смачного мистецтва". Держатели документа: ЖОУНБ Доп.точки доступа: Данилюк, І. Г. \пер.\ Экземпляры всего: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |
В75 Воробьева, Л. И. Готовим просто и вкусно [] / Л. И. Воробьева. - М. : Мир кн., 2005. - 352 с. : рис. - (Хозяюшка). - ISBN 5-486-00195-9 : 017.00 грн
Рубрики: Домашня кулінарія--Популярні видання фывфывфыв: Домашняя кулинария -- страви з риби -- рыбные блюда -- страви із сиру -- блюда из сыра -- піцца -- пицца -- солодкі страви -- сладкие блюда -- гарячі напої -- гарячие напитки -- соуси -- соусы -- мучні вироби -- мучные изделия Аннотация: Рецепты быстрого приготовления домашних блюд. Держатели документа: ЖОУНБ Экземпляры всего: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |
Д 69 Дорохіна, Марія Олексіївна. Технологія продукції харчування у таблицях і схемах [] : навч. посібник / М. О. Дорохіна, Т. В. Капліна. - К. : Кондор, 2008. - 280 с. : табл. - Спис. використ. л-ри: с.277. - ISBN 978-966-357-148-1 : 043.00 грн
Рубрики: Харчові продукти--Харчові технології--Навчальні видання для вищої школи фывфывфыв: холодні страви -- холодні закуски -- супи -- соуси -- продуктові напівфабрикати -- оброблення овочів та грибів -- страви із круп -- страви із бобових -- страви з яєць -- м'ясні страви -- рибні страви -- солодкі страви -- технологія напоїв -- кондитерські вироби -- дріжджеве тісто -- бездріжджове тісто -- оздоблення напівфабрикатів Аннотация: Нові підходи до викладення технології продукції харчування. Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Доп.точки доступа: Капліна, Т.В. Экземпляры всего: 2 ФОНД (1), ВВ (1) Свободны: ФОНД (1), ВВ (1) |
Ш96 Шумило, Ганна Іванівна. Технологія приготування Їжі [] : навч. посіб. / Г. І. Шумило. - Київ : Кондор, 2008. - 506 с. : рис. - Літ.: с. 504. - ISBN 966-825-106-7 : 56.00 грн
Рубрики: Кулінарія--Навчальні видання фывфывфыв: кулінарна обробка продуктів -- овочі -- кулінарна обробка риби -- м'ясні напівфабрикати -- напівфабрикати з птиці -- перші страви -- соуси -- овочеві гарніри -- круп'яні страви -- рибні страви -- другі м'ясні страви -- страви з яєць -- холодні страви -- солодкі страви -- напої -- борошняні страви -- страви з концентратів -- лікувальне харчування -- харчування учнів ПТУ -- харчування школярів Аннотация: Способи і прийоми кулінарної обробки продуктів, приготування напівфабрикатівта страв відповідно до наукових досягнень раціонального і дієтичного харчування. Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Экземпляры всего: 2 ФОНД (1), ВВ (1) Свободны: ФОНД (1), ВВ (1) |
Г13 Гаевая, Раиса Алексеевна. Хлеб на вашем столе [] / Р. А. Гаевая, М. А. Ященко. - 3-е изд., перераб. - Киев : Урожай, 1993. - 287[1] с. : рис. - ISBN 5-337-01459-5 : 5.00 грн, 15.00 грн
Рубрики: Кулінарні вироби--Хлібні вироби--Практичні посібники фывфывфыв: кулинария -- хлебные блюда -- хлібні блюда -- холодні закуски -- холодные закуски -- гарячі закуски -- горячие закуски -- бутерброди -- бутерброды -- грінки -- гренки -- другі страви -- вторые блюда -- соуси -- соусы -- фарші хлібні -- фарши хлебные -- солодкі страви -- сладкие блюда -- хлібний квас -- хлебный квас -- пироги -- торти -- торты -- історія хлібопечіння -- история хлебопечения Аннотация: История рождения хлеба, его пищевая ценность, значение в диетическом питании. Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Доп.точки доступа: Ященко, Мария Алексеевна Экземпляры всего: 2 ФОНД (1), ВВ (1) Свободны: ФОНД (1), ВВ (1) |
Б79 Большая кулинарная энциклопедия шеф-повара [] : пер. с англ. - М. : АСТ : Астрель, 2008. - 823, [1] с. : фото цв. - ISBN 978-5-17-057843-6 : 557.00 грн
Рубрики: Кулінарія--Рецептура--Наукові видання -- Популярні видання фывфывфыв: сфера общественного питания -- сфера громадського харчування -- шеф-повар -- здоровая пища -- здорова їжа -- оборудование профессиональной кухни -- обладнання професійної кухні -- техника безопасности на кухне -- техніка безпеки на кухні -- тепловая обработка продуктов -- теплова обробка продуктів -- мясные деликатесы -- м'ясні делікатеси -- супи -- супы -- соусы -- соуси -- рыбные блюда -- рибні страви -- мясные блюда -- м'ясні страви -- блюда из птицы -- блюда з птиці -- вегетарианские блюда -- вегетаріанські страви -- картофельные блюда -- картопляні страви -- салаты -- пицца -- сэндвичи -- сендвичі -- закуски -- национальные блюда -- національні страви -- овощные гарниры -- овочеві гарніри -- колбасные изделия -- ковбасні вироби -- хлебобулочные изделия -- хлібобулочні вироби -- десерты -- мучные кондитерские изделия -- борошняні кондитерські вироби Аннотация: Книга предлагает знания по таким важным в кулинарии темам как выбор продуктов, инструменты и классические методики, разъясняя каждое понятие (метод) текстом, пошаговыми цветными фотографиями и таблицами. Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Экземпляры всего: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |
Г 12 Гаврилова, Анна Сергеевна. Русская кухня. Чудеса русской кухни [] : 1000 лучших рецептов : полная кулинарная энциклопедия / А. С. Гаврилова. - М. : АСТ : Астрель : Полиграфиздат, 2010. - 511, [1] с. : фото цв. - (Чудо домашней кухни). - ISBN 978-5-17-064943-3 : 127.00 грн
Рубрики: Кухня російська--Рецептура--Довідкові видання; Ілюстративні видання фывфывфыв: закуски -- первые блюда -- перші страви -- вторые блюда -- другі страви -- крупяные блюда -- круп'яні страви -- творожные блюда -- сирні страви -- рыбные блюда -- рибні страви -- соусы -- соуси -- выпечка -- випічка -- соления -- соління -- напитки -- напої -- праздничный стол -- святковий стіл -- постная кухня -- пісна кухня -- мясные блюда -- м'ясні страви Аннотация: Рецепты мясных, рыбных, овощных блюд, сдобных пирогов и других лакомств, которые вызовут у вас искреннее восхищение. Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Экземпляры всего: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |
С56 Современная молочная кухня [] / [М. Теплы и др.] ; пер. c чешск. И. В. Холодовой. - М. : Агропромиздат, 1985. - 239, [1] с. : рис. - Предм. указ.: с. 218-224. - 5.00 грн
Рубрики: Кулінарія--Молочні страви--Популярні видання фывфывфыв: молочные напитки -- молочні напої -- молочные супы -- молочні супи -- молочные соусы -- молочні соуси -- мучные блюда -- мучні страви -- молочные блюда -- молочні страви -- молочные деликатесы -- молочні делікатеси Аннотация: В книге представлены рецепты блюд и изделий молочной чешской кухни. Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Доп.точки доступа: Теплы, М.; Плавцова, Р.; Румлова, В.; Винш, Я.; Холодова, И. В. \пер.\ Экземпляры всего: 1 ФОНД (1) Свободны: ФОНД (1) |
С23 Сборник рецептур блюд (технологических карт) для питания школьников [] / М-во торговли УССР, Гл. упр. обществ. питания. - Київ : Тэхника, 1990. - 406, [2] с. : табл. - Прил.: с. 316-405. - ISBN 5-335-00531-9 : 10.00 грн
Рубрики: Кулінарія--Рецептура--Школярі--Практичні посібники фывфывфыв: кулинария -- рациональное питание -- раціональне харчування -- холодные блюда -- холодні страви -- супы -- супи -- мясные блюда -- м'ясні страви -- рыбные блюда -- рибні страви -- гарниры -- гарніри -- соусы -- соуси -- сладкие блюда -- солодкі страви -- напитки -- напої -- мучные изделия -- мучні вироби Аннотация: Сведения об организации питания в школах, рецептуры блюд с краткой технологией приготовления, технологические требования к основному сырью и оценка качества блюд. Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Доп.точки доступа: Министерство торговли УССР; Главное управление общественного питания Экземпляры всего: 2 ВВ (1), ФОНД (1) Свободны: ВВ (1), ФОНД (1) |
Ш 96 Шумило, Ганна Іванівна. Технологія приготування їжі [] : навч. посібник / Г. І. Шумило. - К. : Кондор, 2013. - 504, [2] с. : табл., рис. - Дод.: с. 500-503. - Л-ра: с. 504. - ISBN 978-966-351-402-4 : 92.00 грн
Рубрики: Кулінарія--Навчальні видання фывфывфыв: кулінарна обробка продуктів -- кулинарная обработка продуктов -- перші стави -- первые блюда -- соуси -- соусы -- гарніри -- гарниры -- овочеві страви -- овощные блюда -- грибні страви -- грибные блюда -- рибні страви -- рыбные блюда -- м'ясні страви -- мясные блюда -- дичина -- дичь -- холодні страви -- холодные блюда -- солодкі страви -- сладкие блюда -- напої -- напитки -- швидкозаморожені кулінарні вироби -- быстрозамороженные кулинарные изделия -- лікувальне харчування -- лечебное питание -- харчування школярів -- питание школьников Аннотация: Різні способи і прийоми кулінарної обробки продуктів, приготування напівфабрикатів, страв та кулінарних виробів. Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Экземпляры всего: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |
С56 Современная энциклопедия приготовления тортов [] / [сост. Т. П. Тарасова]. - Донецк : ПКФ "БАО", 2001. - 384 с. - ISBN 966-548-220-3 : 7.50 грн
Рубрики: Домашня кулінарія--Торти--Практичні посібники фывфывфыв: принадлежности кондитера -- приладдя кондитера -- приготовление теста -- приготування тіста -- кремы -- креми -- глазури -- глазурі -- кондитерские изделия -- кондитерські вироби -- желе -- домашние конфеты -- домашні цукерки -- суфле -- соусы -- соуси -- пудинги -- компоты -- компоти -- кисели -- киселі -- коктейли -- коктейлі -- пунши -- пунші -- мороженое -- морозиво Аннотация: Книга содержит рекомендации по подбору и обработке исходных продуктов, а также всевозможные рецепты тортов, пирожных, кексов, рулетов, десертных блюд. Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Доп.точки доступа: Тарасова, Т. П. \сост.\ Экземпляры всего: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |
Б71 Блюда быстрого приготовления [] / [худож.-оформ. Л. Д. Киркач-Осипова]. - Х. : Фолио, 2006. - 319 с. - (Кулинарная коллекция). - ISBN 966-03-3251-3 : 9.00 грн
Рубрики: Домашня кулінарія--Приготування--Рецептура--Популярні видання фывфывфыв: домашние заготовки -- домашні заготовки -- первые блюда -- перші страви -- молочные блюда -- молочні страви -- мясные блюда -- м'ясні страви -- соусы -- соуси -- овощные блюда -- овочеві страви -- блюда из крупы -- страви з крупи -- мучные блюда -- борошняні страви -- десерты -- десерти -- блюда для микроволновой печи -- страви для мікрохвильової печі -- бутерброди -- бутерброды -- рибні страви -- рыбные блюда -- грибні страви -- грибные блюда -- блюда із морскьких продуктів -- блюда из морских продуктов Аннотация: Изложены секреты скоростного метода приготовления пищи, представлено около 1000 рецептов, используя которые вы сможете без особых усилий приготовить обед. Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Доп.точки доступа: Киркач - Осипова, Л.Д. \худож.\ Экземпляры всего: 2 ВВ (1), ФОНД (1) Свободны: ВВ (1), ФОНД (1) |
Г82 Грибная кухня [] / [сост. В. И. Малеев ; ред. И. Ю. Бондарь]. - Краснодар : Краснодар. кн. изд-во, 1991. - 368 с. : табл. - Лит.: с. 365. - ISBN 5-7561-0379-1 : 45.00 крб, 45.00 крб крб, 10.24 крб
Рубрики: Кулінарія--Грибні страви--Рецептура--Популярні видання фывфывфыв: заготовка грибов -- заготівля грибів -- грибные закуски -- грибні закуски -- грибные первые блюда -- грибні перші страви -- грибные вторые блюда -- грибні другі страви -- грибные соусы -- грибні соуси -- фарши из грибов -- фарші із грибів -- грибная выпечка -- грибна випічка Аннотация: Кулинарные рецепты разнообразных грибных блюд, рекомендации по заготовке грибов, а также советы, которые помогут хозяйкам вкусно приготовить пищу. Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Доп.точки доступа: Малеев, Валерий Иванович \сост.\; Бондарь, И. Ю. \ред.\ Экземпляры всего: 3 ФОНД (2), ВВ (1) Свободны: ФОНД (2), ВВ (1) |
К76 Кощев, Александр Аркадьевич. Грибная кулинария. 750 оригинальных рецептов [] / А. А. Кощев ; [ред. Л. И. Заблоцкая]. - М. : Экология, 1992. - 192 с. - ISBN 5-7120-0395-3 : 6.00 грн, 15.00 грн Рубрики: Кулінарія--Грибні страви--Рецептура--Популярні видання фывфывфыв: грибные бутерброды -- грибні бутерброди -- грибные салаты -- грибні салати -- грибы с овощами -- гриби з овочами -- грибы с мясом -- гриби з м'ясом -- грибные соусы -- грибні соуси -- грибная выпечка -- грибна віпічка -- грибная начинка -- грибна начинка Аннотация: Рецепты на любой вкус: первые и вторые блюда, закуски, бутерброды, пироги, пельмени, фарш, начинки с грибами, соусы и приправы. Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Доп.точки доступа: Заблоцкая, Л. И. \ред.\ Экземпляры всего: 2 ВВ (1), ФОНД (1) Свободны: ВВ (1), ФОНД (1) |
Я77 Ярош, Александр Владимирович. Грибы на вашем столе. 250 кулинарных рецептов [] / А. В. Ярош. - М. : Профиздат, 1991. - 112 с. : фото.цв. - ISBN 5-255-00528-2 : 3.00 р Рубрики: Кулінарія--Гриби--Популярні видання фывфывфыв: грибные закуски -- грибні закуски -- грибные супы -- грибні супи -- горячие грибные соусы -- гарячі грибні соуси -- грибы с овощами -- гриби з овочами -- мучные блюда с грибами -- борошняні страви з грибами -- мясные блюда с грибами -- м'ясні страви з грибами -- рыбные блюда с грибами -- рибні страви з грибами -- переработка грибов -- переробка грибів -- хранение грибов -- зберігання грибів Аннотация: Советы по переработке, хранению, консервированию грибов и приготовлению различных блюд с грибами. Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Экземпляры всего: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |
Б71 Блюда из грибов [] / сост. В. Г. Федосова ; [худож. В. И. Коломиец]. - Минск : Беларус. Энцыкл. им. П. Бровки , 1995. - 304 с. : рис. - ISBN 985-11-0021-8 : 325000 грн Рубрики: Грибні страви--Приготування--Рецептура--Популярні видання фывфывфыв: переработка грибов -- переробка грибів -- хранение грибов -- зберігання грибів -- грибные закуски -- грибні закуски -- грибные салаты -- грибні салати -- грибные первые блюда -- грибні перші страви -- грибные вторые блюда -- грибні другі страви -- грибные соусы -- грибні соуси -- грибные мучные изделия -- грибні борошняні вироби -- грибные начинки -- грибні начинки Аннотация: 850 наиболее интересных в кулинарном отношении рецептов грибных закусок, первых и вторых блюд, соусов, подливок, мучных изделий с грибами. Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Доп.точки доступа: Федосова, В. Г. \сост.\; Коломиец, В. И. \худож.\ Экземпляры всего: 1 ФОНД (1) Свободны: ФОНД (1) |
М77 Монастырская кухня [] : питание во время поста, ритуальные блюда / [сост.: Гурьянова Ж. В., Лещинская Т. Н.]. - Киев : Знание Украины, 1994. - 80 с. - ISBN 5-7770-0635-3 : 10000.00 крб Рубрики: Пісні страви--Рецепти--Популярні видання фывфывфыв: пост -- піст -- Иисусова молитва -- Ісусова молитва -- холодные блюда -- холодні страви -- закуски -- соусы -- соуси -- подливы -- підливи -- грибные блюда -- грибні страви -- вторые блюда -- другі страви -- пасхальные блюда -- великодні страви -- ритуальные блюда -- ритуальні страви Аннотация: Рецепты приготовления простых кушаний из гороха, капусты, репы, грибов, которые дошли к нам из древних рукописей, старинных книг, хранителями которых являлись монастыри. Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Доп.точки доступа: Гурьянова, Жаннета Владимировна \сост.\; Лещинская, Татьяна Николаевна \сост.\ Экземпляры всего: 2 ВВ (1), ФОНД (1) Свободны: ВВ (1), ФОНД (1) |
К72 Костюкович, Олена Олександрівна. Їжа - італійське щастя [] / Олена Костюкович ; пер. В. Б. Чайковського ; худож.-оформ. Г. В. Кісель ; авт. передм. Еко У. - Х. : Фоліо, 2015. - 431 с. : іл. - Бібліогр.: с. 362-407. - Л-ра: с. 408. - ISBN 978-966-03-7264-1 : 154.00 грн
Рубрики: Кухня італійська--Національні традиції--Історія--Італія--Популярні видання фывфывфыв: універсальна мова Італії -- історія італійський страв -- Сагра -- італійські вина -- маслинова олія -- піца -- середземноморська дієта -- ресторани Італії -- страви з морепродуктів -- різотто -- підливи -- соуси -- овочевістрави -- м'ясні страви -- страви з морепродуктів -- рибні страви Аннотация: Італійська кухня це - тисячі наїдків, напоїв, приправ, страв, рецепти виготовлення яких змінюється в кожній із 20 областей Італії, це своєрідна кулінарна подорож країною. Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Доп.точки доступа: Чайковський, В. Б. \пер.\; Кісель, Г. В. \худож.\; Еко, Умберто \авт. передмови.\ Экземпляры всего: 2 ФОНД (1), ВВ (1) Свободны: ФОНД (1), ВВ (1) |
Б11 Білоцька, Вікторія Болеславівна. Домашня кулінарія [] / В. Б. Білоцька, В. В. Карсекіна. - 2-ге вид. - Київ : Техніка, 1993. - 143 с. - ISBN 5-335-01251-X : 600.00 крб
Рубрики: Домашня кулінарія--Рецептура--Популярні видання фывфывфыв: холодні закуски -- гарячі закуски -- супи -- страви з м'яса -- страви з риби -- страви з борошна -- страви з макаронів -- страви з картоплі -- страви з овочів -- гарніри -- соуси -- солодкі страви -- вироби з тіста -- напої Аннотация: Описано широкий асортимент різноманітних за складністю приготування страв: оригінальних холодних та гарячих закусок, перших, других та солодких страв. Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Доп.точки доступа: Карсекіна, Валентина Вікторівна Экземпляры всего: 3 ВВ (1), АБ (1), ФОНД (1) Свободны: ВВ (1), АБ (1), ФОНД (1) |