М 11 Мікрохвильова кулінарія [] / [авт.-упоряд.: Н. В. Сивкова, Д. В. Таболкін ; худож. І. В. Осипов]. - Х. : Фоліо, 2006. - 287 с. - (Домашня бібліотека). - Авт.-упоряд. зазначено на звороті тит. арк. - ISBN 966-03-3526-1 : 9.00 грн Рубрики: Мікрохвильова кулінарія--Популярні видання фывфывфыв: мікрохвильова кулінарія -- закуски -- бутерброди -- перші страви -- страви з м'яса -- страви з субпродуктів -- страви з птиці -- страви з риби -- страви з морепродуктів -- страви з сиру -- страви з яєць -- страви з овочів -- страви з грибів -- страви з крупів -- вироби з тіста Аннотация: Мікрохвильова піч стала надійною помічницею домашніх господарок. У даному виданні наведено 500 рецептів приготування всіляких страв - і зовсім простих, і досить складних. Держатели документа: ЖОУНБ Доп.точки доступа: Осипов, І. В. \худ.\; Сивкова, Наталія Володимирівна \авт.-упоряд.\; Таболкін, Дмитро Володимирович \авт.-упоряд.\ Экземпляры всего: 2 ФОНД (1), ВВ (1) Свободны: ФОНД (1), ВВ (1) |
Д 69 Дорохіна, Марія Олексіївна. Технологія продукції харчування у таблицях і схемах [] : навч. посібник / М. О. Дорохіна, Т. В. Капліна. - К. : Кондор, 2008. - 280 с. : табл. - Спис. використ. л-ри: с.277. - ISBN 978-966-357-148-1 : 043.00 грн
Рубрики: Харчові технології--Навчальні видання для вищої школи фывфывфыв: холодні страви і закуски -- супи -- соуси -- продуктові напівфабрикати -- оброблення овочів та грибів -- страви із круп і бобових -- страви з яєць -- м'ясні страви -- рибні страви -- солодкі страви -- технологія напоїв -- кондитерські вироби -- дріжджеве тісто -- бездріжджове тісто -- оздоблення напівфабрикатів Аннотация: Нові підходи до викладення технології продукції харчування. Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Доп.точки доступа: Капліна, Т.В. Экземпляры всего: 2 ФОНД (1), ВВ (1) Свободны: ФОНД (1), ВВ (1) |
Ш96 Шумило, Ганна Іванівна. Технологія приготування Їжі [] : навч. посіб. / Г. І. Шумило. - Київ : Кондор, 2008. - 506 с. : рис. - Літ.: с. 504. - ISBN 966-825-106-7 : 56.00 грн
Рубрики: Кулінарія--Навчальні видання фывфывфыв: кулінарна обробка продуктів -- овочі -- кулінарна обробка риби -- м'ясні напівфабрикати -- напівфабрикати з птиці -- перші страви -- соуси -- овочеві гарніри -- круп'яні страви -- рибні страви -- другі м'ясні страви -- страви з яєць -- холодні страви -- солодкі страви -- напої -- борошняні страви -- страви з концентратів -- лікувальне харчування -- харчування учнів ПТУ -- харчування школярів Аннотация: Способи і прийоми кулінарної обробки продуктів, приготування напівфабрикатівта страв відповідно до наукових досягнень раціонального і дієтичного харчування. Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Экземпляры всего: 2 ФОНД (1), ВВ (1) Свободны: ФОНД (1), ВВ (1) |
З-80 Золота енциклопедія української кухні [] / [авт.-уклад. О. Кривошей]. - Донецьк : Глорія Трейд, 2011. - 382, [2] с. : фото кольор. - ISBN 978-617-536-129-0 : 45.00 грн
Рубрики: Кухня українська--Популярні видання фывфывфыв: українська кухня -- салати -- холодні закуски -- заливні страви -- борщі -- кулеші -- солянки -- супи -- капусняки -- страви з м'яса -- домашні ковбаси -- страви з сала -- страви з птиці -- страви з кролика -- дичина -- страви з риби -- страви з овочів -- страви з грибів -- страви з яєць -- страви з сиру -- страви з круп -- борошняні страви -- вареники -- галушки -- українські напої -- освіжаючі напої -- квас -- міцні напої -- киселі Аннотация: Сотні перевірених часом та унікальних рецептів лягли в основу цієї книги, і вона стане вірним помічником у вдосконаленні кулінарної майстерності. Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Доп.точки доступа: Кривошей, Олександр \уклад.\ Экземпляры всего: 1 ФОНД (1) Свободны: ФОНД (1) |
З-80 Золотая энциклопедия украинской кухни [] / [сост. А. Кривошей]. - Донецьк : Глорія Трейд, 2011. - 382, [2] с. : цв. ил. - ISBN 978-617-536-132-0 : 81.00 грн
Рубрики: Кухня українська--Довідкові видання фывфывфыв: салаты -- салати -- холодные закуски -- холодні закуски -- заливные блюда -- заливні страви -- борщи -- борщі -- солянки -- супы -- супи -- блюда из мяса -- страви з м'яса -- блюда из рыбы -- страви з риби -- домашние колбасы -- домашні ковбаси -- блюда из овощей -- страви з овочів -- блюда из грибов -- страви з грибів -- блюда из яиц -- страви з яєць -- блюда из творога -- страви з сиру -- мучные блюда -- мучні страви -- вареники -- галушки -- украинские напитки -- українські напої Аннотация: Сотни проверенных временем и уникальных рецептов легли в основу этой книги. Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Доп.точки доступа: Кривошей, А. \сост.\ Экземпляры всего: 1 ФОНД (1) Свободны: ФОНД (1) |
Т35 Терлецька, Зеновія. Українські страви [] = UKRAINIAN DISHES / Зеновія Терлецька. - Нью-Йорк : Союз Українок Америки, 1990. - 201, [5] с. : іл. - Покажч.: с. 195-201. - 20.00 грн
Рубрики: Кухня--Національні традиції--Україна--Популярні видання фывфывфыв: українські страви -- украинские блюда -- закуски -- борщі -- борщи -- юшки -- ухи -- м'ясні страви -- мясные блюда -- яловичина -- говядина -- телятина -- баранина -- дичина -- дичь -- риба -- рыба -- раки -- городина -- овощи -- салати -- салаты -- підливи -- подливы -- страви з яєць -- блюда из яиц -- печиво -- печенье -- торти -- торты -- ягоди -- ягоды -- горілки -- водки Аннотация: Подаються приписи страв, що при кінці 19 ст. і в першій половині 20 ст. були вживані в цілій Україні, та в Галичині вони особливо вкорінилися, маючи можливість безперервного розвитку. В ті часи українське харчування на приходствах, хуторах і домах тодішньої інтелігенції по містах дійшло до найвищого розквіту і могло суперничати сміло з вибагливими стравами других народів. Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Экземпляры всего: 1 ФОНД (1) Свободны: ФОНД (1) |
З-12 Забытые рецепты []. - Киев : Тэхника, 1991. - 72 с. : рис. - ISBN 5-335-01091-6 : 30.00 крб.
Рубрики: Кулінарія--Рецепти--Популярні видання фывфывфыв: кулинария -- рецепты -- закуски -- супы -- супи -- рыбные блюда -- рибні страви -- картофельные блюда -- картопляні страви -- овощные блюда -- овочеві страви -- блюда из яиц -- страви з яєць -- сладкие блюда -- солодкі страви -- изделия из теста -- вироби з тіста Аннотация: Приведены как малоизвестные, так и забытые старинные рецепты блюд, которые могут украсить современный стол и внести приятное разнообразие в семейное меню. Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Экземпляры всего: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |
К 53 Книга о вкусной и здоровой пище [] / [под ред. акад. АМН СССР А. А. Покровского]. - 9-е изд., стереотип. - Москва : Агропромиздат, 1989. - 384 с. : рис., табл., фот. цв. - ISBN 5-10-002146-2 : 6.10 р.
Рубрики: Домашня кулінарія--Популярні видання фывфывфыв: домашняя кулинария -- питание и здоровье -- харчування і здоров'я -- закуски -- салаты -- салати -- супы -- супи -- мясные блюда -- м'ясні страви -- соусы -- соуси -- рыбные блюда -- рибні страви -- молочные блюда -- молочні страви -- яичные блюда -- страви з яєць -- овощные блюда -- овочеві страви -- мучные блюда -- борошняні страви -- крупяные блюда -- страви з круп -- изделия из теста -- вироби з тіста -- сладкие блюда -- солодкі страви -- напитки -- напої -- домашнее консервирование -- домашнє консервування -- детское питание -- дитяче харчування -- лечебное питание -- лікувальне харчування Аннотация: Книга - справочное пособие по приготовлению домашней пищи - содержит современные данные науки о питании, полезные сведения о пищевых продуктах. рецепты приготовления разнообразных блюд. Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Доп.точки доступа: Покровский, Алексей Алексеевич \ред.\ Экземпляры всего: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |
М 59 Микроволновая кухня каждый день [] / [сост. Ю. Р. Васильев]. - Москва : Омега, 1995. - 384 с. : рис. - Уклад. зазначено на звороті тит. арк. - ISBN 5-900440-14-1 : 3.50 грн
Рубрики: Мікрохвильова кулінарія--Рецептура--Популярні видання фывфывфыв: микроволновая кулинария -- рецептура -- микроволновая печь -- мікрохвильова піч -- горячие бутерброды -- гарячі бутерброди -- первые блюда -- перші страви -- мясные блюда -- м'ясні страви -- блюда из рыбы -- страви з риби -- блюда из домашней птицы -- страви із домашньої птиці -- яичные блюда -- страви з яєць -- соусы -- соуси -- овощные блюда -- овочеві страви -- каши -- каші -- блюда из риса -- страви з рису -- макаронные изделия -- макаронні вироби -- десерты -- десерти -- мучные изделия -- борошняні вироби -- напитки -- напої Аннотация: Прочитав книгу, вы узнаете особенности приготовления блюд в микроволновой печи, ознакомитесь с большим количеством разнообразных рецептов. Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Доп.точки доступа: Васильев, Юрий Ремович \сост.\ Экземпляры всего: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |
Л 44 Лемнис, Мария. Для студентов и влюбленных [] / М. Лемнис, Х. Витры. - Киев : Будівельник, 1992. - 80 с. : рис. - ISBN 5-7705-0554-0 : 14.00 крб
Рубрики: Кулінарія--Рецептура--Популярні видання фывфывфыв: кулинария -- холостяцкое хозяйство -- холостяцьке господарство -- блюда из яиц -- страви з яєць -- овощные блюда -- овочеві страви -- мясные блюда -- м'ясні страви -- соусы -- соуси -- десерты -- десерти -- рыбные блюда -- рибні страви -- молочные блюда -- молочні страви Аннотация: Книга об организации холостяцкого быта, о вкусных блюдах, о домашнем уюте и здоровом образе жизни, о том, как готовить быстро и весело. Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Доп.точки доступа: Витры, Хенрик Экземпляры всего: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |
С 77 Старовойт, Лідія Яківна. Кулінарія [] : підручник / Л. Я. Старовойт, М. С. Косовенко, Ж. М. Смирнова. - 2-ге вид., стереотип. - Київ : Вища шк., 1992. - 270 с. : рис., табл. - Дод.: с. 266-269. - ISBN 5-11-004159-8 : 50.00 крб.
Рубрики: Кулінарія--Страви--Рецептура--Навчальні видання фывфывфыв: обробка овочів -- обробка грибів -- обробка риби -- обробка м'яса -- супи -- соуси -- страви з круп -- страви з макаронів -- страви з риби -- м'ясні гарячі страви -- страви з яєць -- страви з сиру -- холодні страви -- солодкі страви -- напої -- дієтичні страви Аннотация: Описано раціональні способи механічної кулінарної обробки продуктів для приготування страв і кулінарних виробів в умовах масового виробництва. Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Доп.точки доступа: Косовенко, Марія Савелівна; Смирнова, Жанна Миколаївна Экземпляры всего: 2 ВВ (1), АБ (1) Свободны: ВВ (1), АБ (1) |
Т 23 Татарская, Лариса Львовна. Кулинария и организация производства детского питания [] : учебник для сред. проф.-техн. училищ / Л. Л. Татарская, Н. Г. Бутейкис. - 2-е изд., перераб. и доп. - Москва : Высш. шк., 1988. - 311 с. : рис., табл. - Прил.: с. 252-307. - Лит.: с. 308. - ISBN 5-06-001500-9 : 0.65 р.
Рубрики: Дитяча кулінарія--Організація виробництва--Навчальні видання фывфывфыв: детская кулинария -- организация производства -- кулинария детского питания -- кулінарія дитячого харчування -- супы -- супи -- соусы -- соуси -- блюда из овощей -- страви з овочів -- блюда из круп -- страви з крупи -- рыбные горячие блюда -- рибні гарячі страви -- мясные горячие блюда -- м'ясні гарячі страви -- блюда из яиц -- страви з яєць -- блюда из творога -- страви з сиру -- холодные блюда -- холодні страви -- сладкие блюда -- солодкі страви -- напитки -- напої -- блюда для детей первого года жизни -- страви для дітей першого року життя -- пищеблок детских учреждений -- харчоблок дитячих закладів -- организация работы пищеблока -- організація роботи харчоблоку -- составление меню -- складання меню Аннотация: Рассматриваются процессы обработки сырья, технологии приготовления блюд детского питания, вопросы рациональной организации производства пищеблока детских учреждений. Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Доп.точки доступа: Бутейкис, Нина Григорьевна Экземпляры всего: 2 ВВ (1), АБ (1) Свободны: ВВ (1), АБ (1) |
Т41 Тимощук, Іван Іванович. Переробка продуктів тваринництва в домашніх умовах [] / І. І. Тимощук. - 2-ге вид., допов. - Київ : Урожай, 1991. - 182 с. : рис., фот. кол. - Бібліогр.: с. 179-180. - ISBN 5--337-00846-3 : 4.20 р.
Рубрики: Тваринництво--Продукція--Довідкові видання фывфывфыв: харчова цінність м'яса -- харчова цінність молока -- харчова цінність яєць -- методи забою тварин -- зберігання продуктів тваринництва -- рецепти приготування м'ясних страв -- характеристика блюд з молока -- молочнокислі продукти -- страви з яєць -- дитяче харчування Аннотация: Описано харчову цінність м'яса різних видів тварин і птиці, молока та молочних продуктів. Наведено рецепти приготування страв з м'яса та молока. Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Экземпляры всего: 2 ФОНД (1), ВВ (1) Свободны: ФОНД (1), ВВ (1) |
Ц 58 Циганенко, Віктор Олексійович. Куховарська книга [] / В. О. Циганенко. - Київ : Техніка, 1994. - 206 с. : рис., табл. - ISBN 5-335-008121 : 22000.00 крб.
Рубрики: Харчові продукти--Характеристика--Рецептура--Практичні посібники фывфывфыв: продукти харчування -- оформлення страв -- гарячі закуски -- страви з овочів -- страви з крупів -- страви з яєць -- кондитерські вироби -- солодкі страви -- переробка продуктів харчування -- зберігання продуктів харчування Аннотация: Вміщено багато корисних і цікавих відомостей, маленьких таємниць і порад, якими досвідчені кухарі діляться з господарками. Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Экземпляры всего: 5 ВВ (2), ФОНД (3) Свободны: ВВ (2), ФОНД (3) |
К66 Корейские салаты. Маринады, соусы, заправки [] : [сборник / сост. В. Круковер]. - Москва : Лабиринт-Пресс, 2000. - (Золотая коллекция). - Уклад. зазначено на звороті тит. арк. - ISBN 5-9287-0002-4 : 8.00 грн
Рубрики: Кухня--Національні традиції--Корея--Популярні видання фывфывфыв: кухня -- национальные традиции -- майонез -- салаты морковные -- салати морквяні -- салаты свекольные -- салати бурякові -- салаты из капусты -- салати капустяні -- рыбные блюда корейцев -- рибні страви корейців -- блюда из крабов -- страви з крабів -- овощные блюда -- овочеві страви -- соевые салаты -- соєві салати -- соевые соусы -- соєві соуси -- мясные блюда -- м'ясні страви -- экзотические блюда -- екзотичні страви -- яичные блюда -- страви з яєць -- блюда из морской капусты -- страви з морської капусти Аннотация: Книга рассказывает, как приготовить свыше двухсот самых вкусных салатов, от простых до экзотических, а также множество соусов, заправок и маринадов. Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Доп.точки доступа: Круковер, В. \сост.\ Экземпляры всего: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |
У45 Украинские народные блюда [] / [сост.: О. А. Могила, В. И. Саенко ; пер. c укр. Г. А. Теремко ; ред. Л. Г. Филимончук]. - Киев : Доверие, 1992. - 173, [3] с. : ил. - (Хозяйкина библиотека). - Уклад. зазначено на звороті тит. арк. - ISBN 5-7707-2377-7 : 10.00 грн. - ISBN 5-7707-2377-7 : 130.00 крб
Рубрики: Кухня--Національні традиції--Україна--Довідкові видання фывфывфыв: кухня -- национальные традиции -- салаты и закуски -- салати і закуски -- блюда из мяса -- страви з м'яса -- блюда из рыбы -- страви з риби -- блюда из овощей -- страви з овочів -- блюда из круп -- страви з круп -- блюда из яиц -- страви з яєць -- блюда из творога -- страви з сиру -- блюда из муки -- страви з борошна -- изделия из теста -- вироби з тіста -- сладкие блюда -- солодкі страви -- напитки -- напої -- обрядовые блюда украинцев -- обрядові страви українців Аннотация: [Представлены рецепты приготовления блюд этнографических районов Украины.] Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Доп.точки доступа: Могила, Оксана Андреевна \сост.\; Саенко, Валерий Иванович \сост.\; Теремко, Галина Антоновна \пер.\; Филимончук, Л. Г. \ред.\ Экземпляры всего: 3 АБ (1), ВВ (1), ФОНД (1) Свободны: АБ (1), ВВ (1), ФОНД (1) |
К 78 Кращі страви української кухні [] / [упоряд. Д. Білик]. - Донецьк : БАО, 2001. - 384 с. - ISBN 966-548-338-2 : 8.50 грн
Рубрики: Кухня--Національні традиції--Україна--Популярні видання фывфывфыв: закуски -- борщі -- розсольники -- капусняки -- кулеші -- юшки -- страви з м'яса -- страви з риби -- підливи -- страви з яєць -- молочні страви -- страви з овочів -- страви з грибів -- страви з круп -- страви з борошна -- вареники -- млинці -- солодкі борошняні вироби -- солодкі страви -- напої Аннотация: Книга допоможе оволодіти тонкощами приготування українських страв, як традиційних, так і маловідомих, але дуже смачних і корисних. Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Доп.точки доступа: Білик, Дмитро \сост.\ Экземпляры всего: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |
И86 Искусная хозяйка. 365 меню на каждый день [] / авт. сост. Л. Трофиненко . - 3-е изд., доп. - Москва : Махаон, 2005. - 784 с. : фот. цв. - Алф.-предм. указ.: с. 770-784. - ISBN 5-18-000601-5 : 50.00 грн
Рубрики: Кулінарія--Домашнє приготування--Рецептура--Популярні видання фывфывфыв: диетическое питание -- дієтичне харчування -- завтраки -- сніданки -- обеды -- обіди -- ужины -- вечері -- фрукты -- фрукти -- овощные блюда -- овочеві блюда -- мясні страви -- мясные блюда -- рыбные блюда -- рибні страви -- страви з яєць -- блюда из яиц -- сезонные продукты -- сезонні продукти -- кулинарное мастерство Аннотация: Ежедневные завтраки, обеды, ужины: рецепты вкусных блюд на каждый день года с учетом времени года, праздничных и выходных дней. Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Доп.точки доступа: Трофиненко , Л. \авт. сост.\ Экземпляры всего: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |