Е 45 Економіка підприємства [] : навч. посібник / І. М. Бойчик та ін. - 2-ге вид., випр. і допов. - К. : Каравела ; Л. : "Новий світ-2000", 2001. - 298 с. : табл. - Дод.: с. 266 - 288; - Л -ра: с. 289 -292. - ISBN 966-95-596-7-7. - ISBN 966-7827-03-8 : 18.00 грн. Рубрики: Економіка підприємства--Навчальні видання для вищої школи фывфывфыв: структура виробництва -- структура производства -- управління підприємством -- управление предприятием -- прогнозування -- прогнозирование -- планування -- планирование -- управління персоналом підприємства -- управление персоналом предприятия -- потенціал підприємства -- потенциал предприятия -- фінансово-кредитні ресурси. -- финансово-кредитные ресурсы -- інвестиції -- инвестиции -- оплата праці -- оплата труда -- реструктуризація підприємства -- реструктуризация предприятия -- банкрутство підприємства -- банкротство предприятия -- ліквідація підприємства -- ликвидация предприятия -- санація підприємства -- санация предприятия Аннотация: Розглядається галузева структура підприємства, його потенціал, шляхи ефективного розвитку в умовах ринку. Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Доп.точки доступа: Бойчик, Ірина Михайлівна; Харів, Петро Степанович; Хопчан, Марія Іванівна; Піча, Юрій Володимирович Экземпляры всего: 1 ЧЗ (1) Свободны: ЧЗ (1) |
М21 Мальська, М. П. Ресторанна справа: технологія та організація обслуговування туристів (теорія та практика) [] : підручник / М. П. Мальська, О. М. Гаталяк, Н. М. Ганич ; Львів. нац. ун-т ім. І. Франка. - К. : Центр учбов. л-ри, 2013. - 303, [1] с. : табл. - Л-ра: с. 239-244. - Дод.: с. 244-303. - ISBN 978-617-673-162-7 : 63.00 грн
Рубрики: Ресторани--Обслуговування--Навчальні видання Ресторанно-готельний бізнес--Навчальні видання фывфывфыв: розвиток ресторанного господарства -- развитие ресторанного хозяйства -- управління підприємствами -- управление предприятиями -- виробництво продукції ресторанного господарства -- производство продукции ресторанного хозяйства -- структура виробництва -- структура производства -- технологія процесів обслуговування -- технология процессов обслуживания -- організація обслуговування туристів -- организация обслуживания туристов -- якість обслуговування -- качество обслуживания -- якість послуг -- качество услуг -- якість ресторанної продукції -- качество ресторанной продукции -- стандартизація -- стандартизация -- сертифікація -- сертификация Аннотация: У підручнику розглянуто теоретичні, технологічні та організаційно-прак-тичні засади організації ресторанної справи. Висвітлено питання організації та структури виробництва підприємств ресторанного господарства, організації процесів обслуговування, а також особливості обслуговування туристів. Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Доп.точки доступа: Гаталяк, О. М.; Ганич, Н. М.; Львівський національний університет імені Івана Франка Экземпляры всего: 2 ВВ (1), ФОНД (1) Свободны: ВВ (1) |
А87 Архіпов, Віктор Віталійович. Організація ресторанного господарства [] : навч. посібник / В. В. Архіпов. - 3-є вид. - К. : Центр учбов. л-ри, 2016. - 279, [1] с. : рис., табл. - Дод.: с. 205. - ISBN 978-617-673-416-1 : 122.40 грн
Рубрики: Ресторани--Організація--Навчальні видання для вищої школи фывфывфыв: організаційно-правові форми підприємств -- їдальня -- ресторан -- бар -- кафе -- закусочна -- постачання підприємств ресторанного господарства -- складське господарство ресторана -- тарне господарство ресторана -- структура виробництва -- структура производства -- організація виробництва -- меню -- оперативне планування виробництва -- технологічна документація -- організація праці Аннотация: Організація виробництва у ресторанному бізнесі: постачання, складське господарство, організація цехів, роздаткових ліній, питання раціональної організації праці. Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Экземпляры всего: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |