Е64 Енциклопедія консервування [] / [упоряд. І. О. Сокол ; худож. І. В. Осипов]. - Х. : Фоліо, 2005. - 480 с. - (Домашня бібліотека). - ISBN 966-03-3172-X : 011.00 грн
Рубрики: Консервування--Довідкові видання; Популярні видання фывфывфыв: сушіння продуктів -- сушка продуктов -- копчення продуктів -- копчение продуктов -- соління -- соление -- засолюваня -- засолка -- квашення -- квашение -- маринування -- маринование -- консервування зелені -- консервирование зелени -- замороження продуктов -- замораживание продуктов -- грибні заготовки -- грибные заготовки Аннотация: Способи консервування продуктів: сушіння, копчення, соління, квашення, маринування, теплова обробка, замороження. Держатели документа: ЖОУНБ Доп.точки доступа: Сокол, І.О. \упоряд.\; Осипов, І.В. \худ.\ Экземпляры всего: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |
К64 Кононов, Александр Вадимович. Основы технологии комплексных удобрений [] / А. В. Кононов, В. Н. Стерлин, Л. И. Евдокимова ; под ред. А. В. Кононова. - М. : Химия, 1988. - 318, [2] с. : ил. - (Промышленность - селу). - Библиогр. в подстрочном примеч. - Библиогр.: с. 307-319. - ISBN 5-7245-0066-3 : 1.50 р.
Рубрики: Мінеральні добрива--Технологія--Практичні посібники фывфывфыв: комплексные удобрения -- комплексні добрива -- фосфорнокислотные растворы -- фосфорнокислотні розчини -- аммонизация фосфорнокислотных растворов -- аммонізація фосфорно кислотних розчинів -- смешение продуктов -- змішання продуктів -- гранулирование продуктов -- гранулювання продуктів -- сушка продуктов -- сушка продуктів -- кондиционирование -- кондиціювання -- очистка отходящих газов -- очищення газів, що відходять -- производство фосфатов аммония -- виробництво фосфатів амонію Аннотация: Описано современное состояние теории и практики производства традиционных и новых видов сложных и сложно-смешанных удобрений, сухих тукосмесей. Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Доп.точки доступа: Стерлин, Владимир Наумович; Евдокимова, Любовь Ильинична; Кононов, Александр Вадимович \ред.\ Экземпляры всего: 1 ФОНД (1) Свободны: ФОНД (1) |
К12 Кавецкий, Георгий Дмитриевич. Процессы и аппараты пищевых производств [] : учебник / Г. Д. Кавецкий, А. В. Королев. - Москва : Агропромиздат, 1991. - 432 с. : рис., табл. - ([Учебники и учебные пособия для студентов высших учебных заведений]). - Прил.: с. 422-426. - Лит.: с. 427-428. - ISBN 5-10-000868-7 : 1.70 р.
Рубрики: Харчові виробництва--Процеси--Апарати--Навчальні видання для вищої школи фывфывфыв: осаждение -- осадження -- фильтрование -- фільтрування -- гравитационная очистка газов -- гравітаційне очищення газів -- псевдоосаждение -- псевдоосадження -- перемешивание -- змішування -- теплообменные процессы -- теплообмінні процеси -- абсорбция -- абсорбція -- экстракция -- екстракція -- адсорбция -- адсорбція -- сушка продуктов -- сушка продуктів -- кристаллизация -- кристалізація -- измельчение -- подрібнення -- прессование -- пресування Аннотация: Сведения, принципы анализа, расчета и моделирования основных процессов пищевых производств. Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Доп.точки доступа: Королев, Александр Валентинович Экземпляры всего: 3 ФОНД (2), ВВ (1) Свободны: ФОНД (2), ВВ (1) |