Ш23 Шапиро, Давид Копелевич. Дикорастущие плоды и ягоды [] / Д. К. Шапиро, Н. И. Манциводо, В. А. Михайловская. - 4-е изд., стер. - Минск : Ураджай, 1989. - 128 с. : рис., табл. - Лит.: с. 125. - ISBN 5-7860-0453-8 : 0.75 р.
Рубрики: Дикорослі рослини--Популярні видання фывфывфыв: дикорастущие плодовые растения -- дикорослі плодові рослини -- дикорастущие ягодные растения -- дикорослі ягідні рослини -- питательная ценность дикорастущих плодов -- поживна цінність дикорослих плодів -- питательная ценность дикорастущих ягод -- поживна цінність дикорослих ягід -- консервирование дикорастущих плодов -- консервування дикорослих плодів -- консервирование дикорастущих ягод -- консервування дикорослих ягід -- сушка плодов -- сушіння плодів -- сушка ягод -- сушіння ягід -- замораживание плодов -- заморожування плодів -- замораживание ягод -- заморожування ягід Аннотация: Описываются дикорастущие ягоды и плоды. Особое внимание уделяется пищевым и лечебным свойствам клюквы, черники, голубики, брусники, рябины. Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Доп.точки доступа: Манциводо, Неонила Ильинична; Михайловская, Вера Арсентьевна Экземпляры всего: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |
Е26 Евстигнеев, Геннадий Михайлович. Настольная книга по домашнему консервированию [] / Г. М. Евстигнеев, Д. Ж. Хенкин. - Киев : Урожай, 1989. - 176 с. : рис., табл., фот. цв. - ISBN 5-337-00411-5 : 8.00 грн
Рубрики: Консервування--Овочі--Довідкові видання Консервування--Плодоягідні культури--Довідкові видання Консервування--М'ясні продукти--Довідкові видання фывфывфыв: консервирование -- фруктовые консервы -- фруктові консерви -- фруктовые консервы для диабетиков -- фруктові консерви для діабетиків -- овощные натуральные консервы -- овочеві натуральні консерви -- овощи соленые -- овочі солені -- овощи квашеные -- овочі квашені -- фрукты моченые -- фрукти мочені -- сушка плодов -- сушіння плодів -- кисломолочные консервы -- кисломолочні консерви -- консервирование мяса -- консервування м'яса Аннотация: Описаны способы консервирования фруктов, ягод, овощей, мяса, молока, а также рецептура приготовления консервов из них в домашних условиях. Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Доп.точки доступа: Хенкин, Джан Иосифович Экземпляры всего: 2 ВВ (1), ФОНД (1) Свободны: ВВ (1), ФОНД (1) |
С45 Скрипников, Юрій Георгійович. Технологія переробки плодів і ягід [] : навч. посібник / Ю. Г. Скрипников ; пер. з рос. В. К. Сидоренка. - Київ : Урожай, 1991. - 272 с. : рис., табл. - (Посібники для профтехучилищ). - Дод.: с. 261-264. - Літ.: с. 265. - ISBN 5-337-00984-2 : 2.20 р.
Рубрики: Плоди--Переробка--Навчальні видання Ягоди--Переробка--Навчальні видання фывфывфыв: консервування плодів -- консервування ягід -- сушіння плодів -- сушіння ягід -- плодосховища -- технохімічний контроль консервування -- виробнича санітарія -- прянощі для консервування -- зберігання плодоовочевої продукції Аннотация: Описано плодово-ягідну сировину, способи її доставки, зберігання, процеси виробництва соків, компотів, консервів, сушіння плодів, основи організації технохімічного контролю. Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Доп.точки доступа: Сидоренко, В. К. \пер.\ Экземпляры всего: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |