С 24 Свинарство України [] : навч. посібник / [В. І. Герасимов [та ін.] ; за ред.: В. І. Герасимова, В. М. Нагаєвича, Д. І. Барановського]. - Х. : Еспада, 2008. - 454 с. : рис., табл. - Л-ра: с. 449-451. - ISBN 978-966-456-017-4 : 059.00 грн
Рубрики: Свинарство--Навчальні видання фывфывфыв: історія свинарства -- история свиноводства -- світове виробництво свинини -- мировое производство свинины -- конституція -- конституция -- екстер'ер -- экстерьер -- інтер'ер -- интерьер -- генофонд -- породи -- породы -- племінна база -- племенная база -- технологія виробництва -- технология производства -- переробка -- переработка Аннотация: Історія розвитку та сучасний стан свинарства в Україні та світі, біологічні особливості та господарсько- корисні якості свиней. Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Доп.точки доступа: Герасимов, В.І.; Нагаєвич, В.М.; Барановський, Д.І.; Рибалко, В.П.; та ін.; Герасимов, В.І. \ред.\; Нагаєвич, В.М. \ред.\; Барановський, Д.І. \ред.\ Экземпляры всего: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |
В68 Володарська, Анастасія Тимофіївна. Зелені овочеві культури [] / А. Т. Володарська, М. О. Скляревський. - К. : Урожай, 1992. - 141 с. : рис. - Л-ра: с. 140. - ISBN 5-337-01098-0 : 28.00 крб
Рубрики: Овочі--Вирощування--Агротехніка--Практичні посібники фывфывфыв: технологія виробництва -- технология производства -- салат -- крес-салат -- кресс-салат -- цибуля-батун -- лук-батун -- огіркова трава -- огуречная трава -- шпинат -- селера -- сельдерей -- петрушка -- кріп -- укроп -- острогін -- эстрагон Аннотация: Наведено класифікацію, бологічні особливості, хімічний склад і поживну цінність, технологію виробництва салатних, шпинатних, пряносмакових рослин. Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Доп.точки доступа: Скляревський, Михайло Олексійович Экземпляры всего: 2 ФОНД (1), ВВ (1) Свободны: ФОНД (1), ВВ (1) |
О-64 Організація виробництва [] : навч. посібник / В. О. Онищенко [та ін.]. - К. : Лібра, 2003. - 335 с. : табл. - Л-ра: с.335. - ISBN 966-7035-59-Х : 36.00 грн
Рубрики: Виробництво--Організація--Навчальні видання для вищої школи фывфывфыв: виробнича діяльність -- производственная деятельность -- управління -- управление -- підприємництво -- предпринимательство -- раціоналізація -- рационализация -- винахідництво -- изобретательство -- планування нової продукції -- планирование новой продукции -- технологія виробництва -- технология производства -- типи виробництва -- типы производства -- управление качеством продукции -- управління якістю продукції Аннотация: Розглядається організація виробничого процесу, основи організації сучасних систем забезпечення якості продукції, виробничої інфраструктури та інші питання діяльності промислових підприємств. Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Доп.точки доступа: Онищенко, Володимир Олександрович; Редкін, Олександр Васильович; Старовірець , Анатолій Степанович; Чевганова, Віра Яківна Экземпляры всего: 1 ЧЗ (1) Свободны: ЧЗ (1) |
Д69 Дорожный теплый асфальтобетон [] : учеб. пособие для вузов по спец. "Автомоб. дороги" / И. В. Королев [и др.]. - 2-е изд., испр. и доп. - Киев : Вища шк. Голов. изд-во, 1984. - 200 с. : рис., табл. - Прил.: с. 191-194. - Лит.: с. 195-197. - 0.60 р.
Рубрики: Асфальтобетони--Застосування--Навчальні видання для вищої школи Бітумінозні матеріали та вироби--Навчальні видання для вищої школи фывфывфыв: структура асфальтобетону -- битум в асфальтобетоне -- бітум в асфальтобетоні -- прочность асфальтобетона -- міцність асфальтобетону -- износостойкость -- зносостійкість -- долговечность асфальтобетона -- довговічність асфальтобетону -- технология производства -- технологія виробництва -- применение асфальтобетона -- застосування асфальтобетону Аннотация: Обобщены материалы исследований структуры, структурообразования, структуро-механические свойства теплого асфальтобетона. Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Доп.точки доступа: Королев, Игорь Васильевич; Агеева, Елена Николаевна; Головко, Владимир Андреевич; Фоменко, Галина Романовна Экземпляры всего: 1 ФОНД (1) Свободны: ФОНД (1) |
З-43 Зверев, Олександр Іванович. Виробництво і використання замінників незбираного молока в годівлі телят [] / О. І. Зверев, Е. М. Галай, Б. Г. Хмарський. - К. : Урожай, 1986. - 79 с. : рис., табл. - 0.15 р.
Рубрики: Телята--Годування--Практичні посібники фывфывфыв: телята молочного періоду -- телята молочного периода -- фізіологічні особливості травлення -- физиологические особенности пищеварения -- потреба в поживних речовинах -- потребность в питательных веществах -- замінники незбираного молока -- заменители цельного молока -- технологія виробництва -- технология производства -- рецепти замінників -- рецепты заменителей Аннотация: Викладено технологічні схеми приготування замінників незбираного молока з фізіологічним обгрунтуванням прийнятності компонентів для телят. Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Доп.точки доступа: Галай, Емалія Максимівна; Хмарський, Борис Григорович Экземпляры всего: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |
Р78 Ростовский, Владимир Сергеевич. Технология производства продукции общественного питания [] : общая часть : учебник / В. С. Ростовский. - Киев : Выща шк., 1991. - 200 с. : рис., табл. - Лит.: с. 196-197. - ISBN 5-11-002014-0 : 2.20 р.
Рубрики: Громадське харчування--Технологія виробництва--Навчальні видання для вищої школи фывфывфыв: общественное питание -- громадське харчування -- технологія виробництва -- технология производства -- характеристика мясных продуктов -- характеристика м'ясних продуктів Аннотация: Изложены теоретические основы кулинарной обработки пищевых продуктов и ее влияние на их пищевую ценность, дана характеристика технологических процессов. Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Экземпляры всего: 3 АБ (1), ВВ (1), ФОНД (1) Свободны: АБ (1), ВВ (1), ФОНД (1) |
Ладыгина, Ольга. Бальзам на сердце [] / Ольга Ладыгина> // Вокруг света. - 2020. - N 10. - С. 80-89 Рубрики: Оцет--Виробництво--Італія фывфывфыв: бальзамический уксус -- бальзамічний оцет -- рецептура -- технология производства -- технологія виробництва Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Имеются экземпляры в отделах: всего 1 : ПЧЗ (1) Свободны: ПЧЗ (1) |