П50 Поліпшення якості овочів і картоплі [] / [С. Ф. Поліщук та ін.] ; за ред. С. Ф. Поліщука. - К. : Урожай, 1990. - 303 с. : рис., табл. - (Література для кабінету агронома). - ISBN 5-337-00477-8 : 0.80 р.
Рубрики: Овочі--Практичні посібники Картопля--Практичні посібники фывфывфыв: біологічні особливості овочів -- биологические особенности овощей -- біологічні особливості картоплі -- биологические особенности картофеля -- якість овочів -- качество овощей -- якість картоплі -- качество картофеля -- насінництво -- семеноводство -- агротехніка -- агротехника -- цибуля -- лук -- часник -- чеснок -- технологія збирання сільськогосподарських культур -- технология уборки сельскохозяйственных культур -- зберігання овочів -- хранение овощей -- зберігання картоплі -- хранение картофеля Аннотация: Підвищення товарності і якості сільськогосподарської продукції. Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Доп.точки доступа: Поліщук, Степан Филимонович; Горкуценко, Олександр Васильович; Гуща, Микола Андрійович; Животок, Г. О.; Поліщук, Степан Филимонович \ред.\ Экземпляры всего: 2 ВВ (1), ФОНД (1) Свободны: ВВ (1), ФОНД (1) |