664(075.8)
З-14


   
    Загальна технологія харчових виробництв у прикладах і задачах [] : навч. посібник / [Л. Л. Товажнянський [та ін.]. - Київ : Центр навч. л-ри, 2005. - 496 с. : рис., табл. - Літ.: с. 485-487. - ISBN 966-364-093-6 : 35.20 грн
УДК
ББК 36.81я73
Рубрики: Харчове виробництво--Харчові продукти--Технологія--Навчальні видання для вищої школи
   
фывфывфыв:
сировина харчового виробництва -- хлібні злаки -- технологія борошна -- технологія дріжджів -- технологія хліба -- технологія крупи -- технологія макаронних виробів -- технологія тіста -- технологія вершкового масла -- молоко -- технологія сиру -- технологія ковбасних виробів -- технологія жирів -- технологія спирту -- технологія вина -- технологія питної води -- технологія безалкогольних виробів -- технологія цукру -- технологія крохмалю -- технологія консервів
Аннотация: Викладено основи технології харчових виробництв, її фізико-хімічні, біохімічні та технологічні закономірності, характеристика сировини, асортимент виробів.

Держатели документа:
ЖОУНБ

Доп.точки доступа:
Товажнянський, Л. Л.; Бухкало, С. І.; Капустенко, П. О.; Орлова, Є. І.
Экземпляры всего: 2
ВВ (2), ФОНД
Свободны: ВВ (2)

664(075.8)
Х 22


   
    Харчові технології у прикладах і задачах [] : підручник для студ. вищ. навч. закл. / Л. Л. Товажнянський [та ін.]. - К. : Центр учбов. л-ри, 2008. - 576 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с.564-566. - Дод. - ISBN 978-966-364-602-2 : 069.60 грн, 072.50 грн
УДК
ББК 36.81я73
Рубрики: Харчове виробництво--Технологія--Навчальні видання для вищої школи
   
фывфывфыв:
харчова сировина -- хлібні злаки -- технологія борошна -- технологія дріжджів -- технологія хліба -- технологія макаронних виробів -- виробництво крупи -- виробничі рецептури -- молочні вироби -- технологія ковбасних виробів -- технологія питної води -- технологія безалкогольних напоїв -- технологія цукру -- технологія крохмалю -- технологія шоколадних виробів -- технологія кондитерських виробів -- технологія морозива -- технологія пива -- технологія етилового спирту -- технологія вина -- технологія жирів -- технологічні системи
Аннотация: Фізико-хімічні, біохімічні закономірності,сировина та асортимент харчових продуктів, апарати і технологічні процеси їх виготовлення.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Товажнянський, Л.Л.; Бухкало, С.І.; Капустенко, П.О.; Арсеньєва, О.П.
Экземпляры всего: 2
ВВ (1), ФОНД (1)
Свободны: ВВ (1), ФОНД (1)

664(075.8)
З-14


   
    Загальна технологія харчової промисловості у прикладах і задачах [] : підручник для студ. навч. закл. / Л. Л. Товажнянський [та ін.]. - Київ : Центр учбов. л-ри, 2011. - 831, [1] с. : табл., рис. - Дод.: с. 809-831. - Літ.: с. 814-818. - ISBN 978-611-01-0208-7 : 117.00 грн
УДК
ББК 36.81я73
Рубрики: Харчова промисловість--Технології--Навчальні видання для вищої школи
   
фывфывфыв:
сировина харчових виробництв -- технологічний процес -- технологія борошна -- технологія хлібопекарських дріжджів -- технологія хлібобулочних виробів -- виробництво крупи -- технологія макаронних виробів -- вершкове масло -- молоко -- виготовлення сиру -- технологія м'яса -- технологія ковбасних виробів -- технічні жири -- тваринні жири -- бродильне виробництво -- технологія вина -- безалкогольні напої -- виробництво пива -- технологія цукру -- технологія крохмалю -- консервне виробництво -- технологія шоколадних виробів -- кондитерське виробництво -- кисломолочні продукти -- технологія морозива -- овочесушильне виробництво -- теплообмінні апарати -- енергозберігаючі технології
Аннотация: Технології харчової промисловості, її фізико-хімічні, біохімічні та технологічні закономірності.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Товажнянський, Л. Л.; Бухкало, С. І.; Капустенко, П. О.; Арсеньева, О. П.
Экземпляры всего: 3
ВВ (2), ФОНД (1)
Свободны: ВВ (2), ФОНД (1)

664.72(075.8)
М 48


    Мельник, Борис Ерофеевич.
    Технология приемки, хранения и переработки зерна [] : учебник / Б. Е. Мельник, В. Б. Лебедев, Г. А. Винников ; под ред. Б. Е. Мельника. - Москва : Агропромиздат, 1990. - 367 с. : рис., табл. - (Учебники и учебные пособия для студентов высших учебных заведений). - Лит.: с. 364. - ISBN 5-10-000524-6 : 1.10 р.
УДК
ББК 36.821я73
Рубрики: Зерно (харч.)--Зберігання--Переробка--Навчальні видання для вищої школи
   
фывфывфыв:
обработка зерна в потоке -- обробка зерна в потоці -- вагоноразгрузчики -- вагононавантажувачі -- ворохоочистители -- ворохоочисники -- воздушно-ситовые сепараторы -- повітряно-ситові сепаратори -- триеры -- трієри -- семяочистительные машины -- насінєвоочисні машини -- активное вентилирование зерна -- активне вентилювання зерна -- обеззараживание зерна -- знезараження зерна -- транспортирование зерна -- транспортування зерна -- технология муки -- технологія борошна -- технология круп -- технологія крупи -- технология комбикормов -- технологія комбікормів
Аннотация: Рассмотрена технология приемки и переработки зерна в элеваторной, мукомольно-крупяной и комбикормовой промышленности, технологические линии обработки семян.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Лебедев, Владимир Борисович; Винников, Геннадий Аврамович; Мельник, Борис Ерофеевич \ред.\
Экземпляры всего: 2
ФОНД (1), ВВ (1)
Свободны: ФОНД (1), ВВ (1)