Ж74 Житенко, Петр Васильевич. Организация убоя сельскохозяйственных животных [Текстььь] / П. В. Житенко, Л. И. Устименко, В. М. Репин. - М. : Россельхозиздат, 1980. - Лит.: с. 190. - 0.45 р.
Рубрики: Тваринництво--Забій тварин--Практичні посібники фывфывфыв: устройство скотоубойных пунктов -- влаштування скотозабійних пунктів -- оборудование скотоубойных пунктов -- обладнання скотозабійних пунктів -- технология убоя животных -- технологія забою тварин -- первичная обработка туш -- первинна обробка туш -- ветеринарно-санитарная оценка мяса -- ветеринарно-санітарна оцінка м'яса Аннотация: Устройство и оборудование скотоубойных пунтов, технология убоя животных, первичная обработка туш, правила ветеринарно-санитарной оценки мяса. Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Доп.точки доступа: Устименко, Леонид Иванович; Репин, Владимир Михайлович Экземпляры всего: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |
Б 11 Бірта, Габріелла Олександрівна. Товарознавство сировини, матеріалів і засобів виробництва (Роздл 1. Товарознавство рослинної і тваринної сировини) [] : навч. посібник / Г. О. Бірта, Ю. Г. Бургу ; М-во освіти і науки, молоді та спорту України, Вищ. навч. заклад укоопспілки "Полтав. ун-т екон. і торг.". - Київ : Центр учбов. літ., 2013. - 368, [2] с. : табл. - Л-ра: с. 367-368. - ISBN 978-617-673-099-6 : 72.00 грн
Рубрики: Товарознавство--Продовольча сировина--Лікарсько-технічна сировина--Навчальні видання для вищої школи фывфывфыв: зернові культури -- зерновые культуры -- олійні культури -- масличные культуры -- хміль -- хмель -- тютюн -- табак -- рослинна лікарсько-технічна сировина -- растительное лекарственно-техническое сырье -- сировина тваринного походження -- сырье животного происхождения -- якість зерна -- качество зерна -- ефіроолійні культури -- эфиромасличные культуры -- цукрові буряки -- сахарная свекла -- махорка -- технологія забою тварин -- технология убоя животных -- клеймування м'яса -- клеймение мяса -- ветеринарія продукції свинарства -- ветеринария продукции свинарства Аннотация: Продовольча сировина, як основа формування властивостей товарів: класифікація, зовнішніх відмінних ознак, асортименту, сфери застосування, умов зберігання. Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Доп.точки доступа: Бургу, Юрій Георгійович; Міністерство освіти і науки, молоді та спорту УкраїниВищий навчальний заклад укоопспілки "Полтавський університет економіки і торгівлі" Экземпляры всего: 2 ФОНД (1), ВВ (1) Свободны: ФОНД (1), ВВ (1) |