635
П50


   
    Поліпшення якості овочів і картоплі [] / [С. Ф. Поліщук та ін.] ; за ред. С. Ф. Поліщука. - К. : Урожай, 1990. - 303 с. : рис., табл. - (Література для кабінету агронома). - ISBN 5-337-00477-8 : 0.80 р.
УДК
ББК 42.34 + 42.151
Рубрики: Овочі--Практичні посібники
   Картопля--Практичні посібники

   
фывфывфыв:
біологічні особливості овочів -- биологические особенности овощей -- біологічні особливості картоплі -- биологические особенности картофеля -- якість овочів -- качество овощей -- якість картоплі -- качество картофеля -- насінництво -- семеноводство -- агротехніка -- агротехника -- цибуля -- лук -- часник -- чеснок -- технологія збирання сільськогосподарських культур -- технология уборки сельскохозяйственных культур -- зберігання овочів -- хранение овощей -- зберігання картоплі -- хранение картофеля
Аннотация: Підвищення товарності і якості сільськогосподарської продукції.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Поліщук, Степан Филимонович; Горкуценко, Олександр Васильович; Гуща, Микола Андрійович; Животок, Г. О.; Поліщук, Степан Филимонович \ред.\
Экземпляры всего: 2
ВВ (1), ФОНД (1)
Свободны: ВВ (1), ФОНД (1)