А87 Архіпов, Віктор Віталійович. Ресторанна справа: асортимент, технологія і управління якістю продукції в сучасному ресторані [] : навч. посіб. / В. В. Архіпов, Т. В. Іванникова, А. В. Архіпова. - 2-ге вид. - Київ : Центр учбов. л-ри : Інкос, 2008. - 384 с. - Дод.: с. 363-381. - ISBN 978-966-364-648-0 : 60.00 грн, 065.00 грн
Рубрики: Ресторани--Рецептура--Технологічні процеси--Навчальні видання для вищої школи фывфывфыв: продукція ресторану -- кейтеринг -- технологія супів -- якість продукції -- лабораторний аналіз проб -- теплова кулінарна обробка -- складання рецептур -- технологія соусів -- технологія страв з картоплі -- технологія страв з круп -- технологія страв з риби -- технологія кулінарної продукції -- технологія холодних страв -- технологія солодких страв -- технологія борошняних страв -- технологія кондитерських страв Аннотация: Характеристика та технологія приготування ресторанних страв, вимоги до якості та безпеки сировини та готової продукції. Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Доп.точки доступа: Іванникова, Тетяна Вікторівна; Архіпова, Анастасія Вікторівна Экземпляры всего: 3 ФОНД (2), ВВ (1) Свободны: ФОНД (2), ВВ (1) |