663.03(075.8)
Р 74


    Ростовський, Володимир Сергійович.
    Система технологій харчових виробництв [] : навч. посіб. / В. С. Ростовський, А. В. Колісник. - Київ : Кондор, 2008. - 256 с. : рис., табл. - Літ.: с. 252-254. - ISBN 978-966-351-080-4 : 31.00 грн, 30.30 грн, 20.00 грн, 37.00 грн
УДК
ББК 36-1я73
Рубрики: Харчові виробництва--Навчальні видання для вищої школи
   
фывфывфыв:
технологія хлібобулочних виробів -- кондитерські вироби -- молочні вироби -- бродильне виробництво -- жири та олії -- м'ясопродукти -- рибопродукти -- технолгія сиру
Аннотация: Маркетинг, ринкова поведінка споживача та імідж харчович продуктів на ринку.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Колісник, Анатолій Володимирович
Экземпляры всего: 4
ВВ (3), ФОНД (1)
Свободны: ВВ (3), ФОНД (1)

664(075.8)
З-14


   
    Загальна технологія харчової промисловості у прикладах і задачах [] : підручник для студ. навч. закл. / Л. Л. Товажнянський [та ін.]. - Київ : Центр учбов. л-ри, 2011. - 831, [1] с. : табл., рис. - Дод.: с. 809-831. - Літ.: с. 814-818. - ISBN 978-611-01-0208-7 : 117.00 грн
УДК
ББК 36.81я73
Рубрики: Харчова промисловість--Технології--Навчальні видання для вищої школи
   
фывфывфыв:
сировина харчових виробництв -- технологічний процес -- технологія борошна -- технологія хлібопекарських дріжджів -- технологія хлібобулочних виробів -- виробництво крупи -- технологія макаронних виробів -- вершкове масло -- молоко -- виготовлення сиру -- технологія м'яса -- технологія ковбасних виробів -- технічні жири -- тваринні жири -- бродильне виробництво -- технологія вина -- безалкогольні напої -- виробництво пива -- технологія цукру -- технологія крохмалю -- консервне виробництво -- технологія шоколадних виробів -- кондитерське виробництво -- кисломолочні продукти -- технологія морозива -- овочесушильне виробництво -- теплообмінні апарати -- енергозберігаючі технології
Аннотация: Технології харчової промисловості, її фізико-хімічні, біохімічні та технологічні закономірності.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Товажнянський, Л. Л.; Бухкало, С. І.; Капустенко, П. О.; Арсеньева, О. П.
Экземпляры всего: 3
ВВ (2), ФОНД (1)
Свободны: ВВ (2), ФОНД (1)