Б 20 Балабанова, Людмила Веніамінівна. Маркетингова товарна політика в системі менеджменту підприємств [] : навч. посібник / Л. В. Балабанова, О. А. Бриндіна ; М-во освіти і науки України, Донецьк. держ. ун-т економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського, Школа маркетингового менеджменту. - К. : Професіонал, 2006. - 336 с. : табл. - Бібліогр.: с. 288-298. - Покажч.: с. 299-307. - Дод.: с. 308-330. - ISBN 9660370-022-Х : 32.00 грн
Рубрики: Підприємства--Менеджмент--Навчальні видання для вищої школи фывфывфыв: товарні ресурси -- товарные ресурсы -- споживач -- потребитель -- конкурентоспроможність -- конкурентоспособность -- товарний аудит -- товарный аудит -- товарна політика -- товарная политика Аннотация: Розглядається маркетингова товарна політика підприємств, методологія її дослідження та управління товарною політикою на основі маркетингу в сучасних умовах України. Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Доп.точки доступа: Бриндіна, Олена Анатоліївна; Міністерство освіти і науки УкраїниДонецький державний університет економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського; Школа маркетингового менеджменту Экземпляры всего: 2 ЧЗ (1), ВВ (1) Свободны: ЧЗ (1), ВВ (1) |
Е45 Економіка ресторанного господарства [] : навч. посіб. / Н. О. Власова [та ін.] ; М-во освіти і науки України, Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : Світ Книг, 2016. - 388, [1] с. : рис., табл. - Дод.: с. 357-384. - Літ.: с. 385-388. - ISBN 978-966-2678-14-7 : 160.00 грн
Рубрики: Ресторани--Україна--Навчальні видання для вищої школи Ресторанно-готельний бізнес--Економіка--Україна--Навчальні видання для вищої школи фывфывфыв: виробництво продукції -- товарооборот ресторанного господарства -- сировинні ресурси -- товарні ресурси -- управління запасами -- технічний потенцал підприємств -- потужність виробничих систем -- кадровий потенціал підприємст -- матеріальне стимулювання праці -- витрати підприємств -- доходи підприємст -- прибуток підпариємст -- бізнес-планування -- інвестиції ресторанного бізнесу Аннотация: Сутність та особливості розвитку ресторанного господарства у сучасних умовах постіндустріального суспільства, глобалізації економічних відносин, інноваційних змін. Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Доп.точки доступа: Власова, Наталія Олексіївна; Краснокутська, Наталія Станіславівна; Круглова, Олена Анатоліївна; Мілаш, Інна Василівна; Міністерство освіти і науки України; Харківський державний університет харчування та торгівлі Экземпляры всего: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |