641.55-057.86
Р78


    Ростовський, Володимир Сергійович.
    Шкільне харчування в сучасній Україні [] : підручник / В. С. Ростовський. - Київ : Кондор, 2017. - 117, [3] с. : табл. - ISBN 978-617-7278-78-7 : 80.00 грн
УДК
ББК 36.99я73
Рубрики: Харчування--Школярі--Навчальні видання
   Харчові продукти--Товарознавство--Технологічні процеси--Навчальні видання

   
фывфывфыв:
кулінарно-технологічна обробка овочів -- товарознавчо-технологічна характеристика круп -- товарознавчо-технологічна характеристика риби -- товарознавчо-технологічна характеристика м'яса -- кулінарна обробка продуктів харчування -- технологія приготування страв -- товарознавчо-технологічна характеристика яєць -- товарознавчо-технологічна характеристика сиру -- якість страв -- оформлення страв
Аннотация: Теоретичні основи технологічної обробки харчових продуктів і її вплив на їх харчову цінність, дана характеристика технологічних процесів.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Экземпляры всего: 2
ВВ (1), ФОНД (1)
Свободны: ВВ (1), ФОНД (1)