Л90 Льовшина, Людмила Дмитрівна. Товарознавство плодоовочевих товарів, пряно-ароматичних рослин та прянощів [] : навч. посіб. / Л. Д. Льовшина, В. М. Михайлов, О. В. М'ячиков. - Київ : Ліра-К, 2010. - 388 с. : табл. - (Технологія, обладнання та товарознавство харчових виробництв). - Літ.: с. 379-381. - Дод.: с. 382-386. - ISBN 978-966-2174-08-3 : 97.50 грн, 97.50 грн, 65.00 грн
Рубрики: Харчові виробництва--Овочі--Характеристики--Навчальні видання Товарознавство--Овочі--Сировина--Навчальні видання фывфывфыв: харчова цінність продуктів -- фізичні властивості плодів -- хімічний склад плодів -- товарна якість плодів -- товарна обробка плодів -- торговельна класифікація плодоовочевих товарів -- зберігання плодів -- товарознавча характеристика свіжих плодів -- продукти перербки плодів -- товарознавство прянощів -- пряно-ароматичні рослини -- штучні замінники -- суміш прянощів -- пакування прянощів -- маркірування прянощів -- збереження плодів Аннотация: Товарознавча характеристика плодоовочевої сировини та продуктів її переробки. Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Доп.точки доступа: Михайлов, В. М.; М'ячиков, О. В. Экземпляры всего: 3 ВВ (1), ФОНД (2) Свободны: ВВ (1), ФОНД (2) |
Л90 Льовшина, Людмила Дмитрівна. Товарознавство плодоовочевих товарів, пряно-ароматичних рослин та прянощів [] : навч. посібник / Л. Д. Льовшина, В. М. Михайлов, О. В. М'ячиков ; М-во освіти і наук України, Харків. держ. ун-т харчування і торгівлі. - 2-е вид.,. - К. : Ліра-К, 2015. - 388 с. : табл. - (Технологія, обладнання та товарознавство харчових виробництв). - Л-ра: с. 379-381. - Дод.: с. 382. - ISBN 978-966-2174-08-3 : 160.00 грн
Рубрики: Товарознавство--Продовольчі товари--Прянощі--Навчальні видання для вищої школи фывфывфыв: хімічний склад плодоовочевої сировини -- харчова цінність плодоовочевої сировини -- фізичні властивості плодів -- фізичні властивості овочів -- торговельна класифікація плодоовочевих товарів -- товарна якість плодів -- зберігання плодів -- товарознавча характеристика свіжих плодів -- продукти переробки плодів -- класифікація прянощів -- штучні замінники -- суміш прянощів -- місцеві прянощі -- якість прянощів Аннотация: Товарознавча характеристика плодоовочевої сировини та продуктів її переробки, анатомо-морфологічна будова клітин плодів та овочів, їх хімічний склад. Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Доп.точки доступа: Михайлов, Валерий Михайлович; М'ячиков, Олександр Васильович; Міністерство освіти і науки України; Харківський державний університет харчування і торгівлі Экземпляры всего: 1 ФОНД (1) Свободны: ФОНД (1) |