Р25 Ратушенко, Антоніна Тарасівна. Страви з риби та морепродуктів [] : навч. посібник / Ратушенко А. Т. - К. : Кондор, 2010. - 233, [1] с. : фото.кольор. - ISBN 978-966-351-302-7 : 48.00 грн
Рубрики: Рибні страви--Приготування--Рецептура--Навчальні видання для вищої школи фывфывфыв: кулінарне використання риби -- кулинарное использование рыбы -- холодні рибні страви -- холодные рыбные блюда -- відварена риба -- отварная рыба -- тушкована риба -- тушеная рыба -- рибні закуски -- рыбные закуски Аннотация: Основні прийоми підготовки до кулінарної обробки риби та нерибних продуктів моря. Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Экземпляры всего: 2 ВВ (1), ФОНД (1) Свободны: ВВ (1), ФОНД (1) |