Т65 Транспортні системи та інтенсифікація технологічних процесів пивзаводів [] : монографія / [А. І. Соколонко та ін. ; за ред. А. І. Соколенка]. - Київ : Кондор, 2016. - 291, [1] с. : рис., табл. - Авт. зазначено на звороті тит. арк. - Л-ра: с. 287-291. - ISBN 978-617-7278-71-8 : 140.00 грн
Рубрики: Пивоварне виробництво--Технологічні процеси--Наукові видання фывфывфыв: кондиціювання аераційного повітря -- пневматичні транспортні системи -- механічні транспортні системи -- розрахунки пневмотранспортних систем -- метальні машини -- повітряні потоки -- отримання сусла -- обладнання варильного відділення -- енергетичні накопичувальні пристрої -- асептична обробка пива -- транспортні потоки склотари -- фасування газових напоїв -- фізико-хімічні властивості напоїв -- система "фасувальний апарат - пляшки" -- теплові потоки Аннотация: Технології та обладнання для виробництва солоду, транспортні системи, матеріальні і енергетичні потоки пивзаводів. Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Доп.точки доступа: Соколонко, Анатолій Іванович; Піддубний, Володимир Антонович; Чагайда, Андрій Олегович; Станев, Сергій Константинович; Соколенко, Анатолій Іванович \ред.\ Экземпляры всего: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |
І-66 Інноваційні технології харчових виробництв [] : монографія / [В. А. Піддубний та ін.] ; за ред. В. А. Піддубного ; М-во освіти і науки України, Нац. ун-т харч. технологій, Київ. нац. торг.-екон. ун-т. - Київ : Кондор, 2017. - 372, [2] с. : табл., рис. - Авт. зазначено на звороті тит. арк. - Літ.: с. 354-372. - ISBN 978-617-7458-40-0 : 270.00 грн
Рубрики: Харчові виробництва--Солод--Дослідження--Наукові видання фывфывфыв: процеси вирощування ячменю -- сушка солоду -- платформи сушарки -- системи виробництва солоду -- оцінка енергетичних втрат -- зберігання харчової продукції -- фасування газових напоїв -- упаковка -- енергозберігаючі технологічні схеми -- оцінка летального ефекту -- бродильні технології -- технології бродіння пива -- енергетичні ресурси матеріальних потоків -- інтенсивні технології Аннотация: Аналіз енергоматеріальних потоків і теоретичне удосконалення процесів енерго- і масообміну у виробництві солоду, технологій забезпечення зберігання харчової продукції. Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Доп.точки доступа: Піддубний, Володимир Антонович; Кравченко, Михайло Федорович; Чагайда, Андрій Олегович; Красножон, Світлана Володимирівна; Піддубний, Володимир Антонович \ред.\; Міністерство освіти і науки України; Національний університет харчових технологій; Київський національний торговельно-економічний університет Экземпляры всего: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |