О-75 Особливості ресторанного сервісу. Обслуговування іноземних туристів [] : навч. посіб. / Л. О. Радченко [та ін.]. - Харків : Світ книг, 2018. - 287, [1] с. : рис., табл. - Літ.: с. 274-275. - Дод.: с. 276-287. - ISBN 978-966-2678-05-5 : 90.00 грн
Рубрики: Ресторанно-готельний бізнес--Навчальні видання для вищої школи Гостинна індустрія--Обслуговування--Навчальні видання для вищої школи фывфывфыв: підприємства ресторанного господарства -- обслуговування іноземних туристів -- харчування іноземних туристів -- форми обслуговування туристів -- обслуговування банкетів -- дипломатичні прийоми -- дипломатичний протокол -- банкет-прийом -- вимоги офіційних прийомів Аннотация: Організація обслуговування іноземних туристів в закладах ресторанного господарства: детальний опис процесів обслуговування, визначено основні правила та вимоги. Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Доп.точки доступа: Радченко, Л. О.; Пивоваров, П. П.; Новікова, О. В.; Льовшина, Л. Д. Экземпляры всего: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |