Т38 Технологія домашього консервування [] / А. С. Жвалевський [та ін.]. - 5-те вид. - Київ : Техніка, 1983. - 142 с. : рис., табл. - Авт. зазначено на звороті тит. арк. - 0.80 р. Рубрики: Домашнє консервування--Рецепти--Популярні видання фывфывфыв: стерилізація консервів -- овочеві консерви -- квашення капусти -- соління кавунів -- мочіння фруктів -- компоти -- фруктові заготівлі -- варення -- консервування грибів -- рибні консерви -- м'ясні консерви -- консервування яєць Аннотация: Консервування харчових продуктів, рецепти приготування консервів в домашніх умовах. Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Доп.точки доступа: Жвалевський, Анатолій Сергійович; Камнєва, Зоя Петрівна; Марчук, Любов Іванівна; Федотов, Микола Іванович; Хенкин, Джан Йосипович Экземпляры всего: 2 ВВ (1), ФОНД (1) Свободны: ВВ (1), ФОНД (1) |