І-67 Інноваційні технології дієтичних та оздоровчих хлібобулочних виробів [] : монографія / В. І. Дробот [та ін.] ; за ред. В. І. Дробот. - Київ : Кондор, 2016. - 241, [1] с. : рис., табл. - Літ. в кінці розд. - ISBN 978-617-7278-75-6 : 130.00 грн
Рубрики: Хлібні вироби--Технологія--Наукові видання Дієтична кулінарія--Наукові видання фывфывфыв: безглютенові хлібобулочні вироби -- безбілкові хлібобулочні вироби -- цукрозамінники -- діабетичні хлібобулочні вироби -- фруктоза -- лактулоза -- сорбітол -- мезофільні закваски -- збагачення хліба -- харчові волокна Аннотация: Теоретичні дослідження, експериментальні матеріали та практичні розробки авторів щодо технології діабетичних хлібобулочних виробів з пшеничного борошна. Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Доп.точки доступа: Дробот, В. І.; Грищенко, А. М.; Тесля, О. Д.; Сильчук, Т. А.; Місечко, Н. О.; Дробот, В. І. \ред.\ Экземпляры всего: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |
Б63 Биологически активные вещества пищевых продуктов [] : справочник / [В. В. Петрушевский и др.]. - Киев : Техніка, 1985. - 127 с. : рис., табл. - Авт. зазначено на звороті тит. арк. - Лит.: с. 118-121. - Предм. указ.: с. 122-125. - 1.10 р.
Рубрики: Харчові продукти--Біологічно активні речовини--Хімічний склад--Довідкові видання фывфывфыв: углеводы -- вуглеці -- липиды растительных продуктов -- ліпіди рослинних продуктів -- белки растительных продуктов -- білки рослинних продуктів -- нуклеиновые кислоты -- нуклеїнові кислоти -- пурины -- пурини -- витамины -- вітаміни -- флавоноиды -- флавоноїди -- минеральные вещества -- мінеральні речовини -- обогащение хлеба -- збагачення хліба -- добавки в макаронных изделиях -- добавки в макаронних виробах -- мука из травы клевера -- мука із трави конюшини -- сухой яблочный порошок -- сухий яблучний порошок -- пищевые белки -- харчові білки -- мальтоза -- лактоза -- глутаминовая кислота -- глутамінова кислота -- фруктоза -- лимонниковый сахар -- лимонниковий цукор -- пектины -- пектини -- фосфатиды -- фосфатиди -- токсические вещества -- токсичні речовини Аннотация: Приведены химический состав многих видов растений, плодов, семян и производимых из них продуктов питания; дана характеристика биологически активных веществ растений, показано их влияние на организм человека. Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Доп.точки доступа: Петрушевский, Вячеслав Витальевич; Казаков, Анатолий Леонидович; Бандюкова, Валентина Аршаковна; Карпович, Николай Сергеевич Экземпляры всего: 2 ФОНД (1), ВВ (1) Свободны: ФОНД (1), ВВ (1) |
П 31 Петрушевский, Вячеслав Витальевич. Производство сахаристых веществ [] / В. В. Петрушевский, Е. Г. Бондарь, Е. В. Винокурова. - Киев : Урожай, 1989. - 168 с. : рис., табл. - Лит.: с. 163-165. - ISBN 5-337-00407-7 : 0.85 р.
Рубрики: Цукор--Продукти--Практичні посібники фывфывфыв: сахар -- продукты -- сахаросодержащее сырье -- цукровмісна сировина -- сахар-песок -- цукор-пісок -- сахар-рафинад -- цукор-рафінад -- сахар жидкий -- цукор рідкий -- сахар-сырец тростниковый -- цукор-сирець тростинний -- глюкоза кристаллическая -- глюкоза кристалічна -- фруктоза кристаллическая -- фруктоза кристалічна -- мальтоза кристаллическая -- мальтоза кристалічна -- сорго сахарный -- сорго цукровий Аннотация: Освещены вопросы производства и применения новых видов сахаропродуктов, являющихся заменителями сахарозы в пищевых продуктах. Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Доп.точки доступа: Бондарь, Евгений Григорьевич; Винокурова, Елена Вячеславовна Экземпляры всего: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |