Т 38 Технологія продукції ресторанного господарства. Полтавська кухня [] : навч. посібник / Т. В. Капліна [та ін.]. - К. : Центр учбов. л-ри, 2008. - 280 с. : рис., табл., фото. - Дод.: с.260-275. - Л-ра: с.277. - ISBN 978-966-364-743-2 : 071.50 грн
Рубрики: Ресторанна справа--Полтавська кухня--Навчальні видання фывфывфыв: історія полтапвської кухні -- история полтавской кухни -- страви полтавської кухні -- блюда полтавской кухни -- механічне оброблення продуктів -- механическая обработка продуктов -- якість продукції харчування -- качество продуктов питания -- теплове оброблення продуктів -- тепловая обработка продуктов -- декорування страв -- декорирование блюд -- фірмові страви -- фирменные блюда Аннотация: Основи технології продукції ресторанного господарства, фізико-хімічні, біохімічні та технологічні зміни при обробленні сировини та напівфабрикатів. Вперше проведено історико-етнографічні дослідження полтавської кухні. Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Доп.точки доступа: Капліна, Т. В.; Білоусько, О. А.; Шаповал, Н. І.; Кущ, Л. І. Экземпляры всего: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |
Р78 Ростовський, Володимир Сергійович. Збірник рецептур [] / В. С. Ростовський, Н. В. Дібрівська, В. Ф. Пасенко. - Київ : Центр учбов. л-ри, 2010. - 320 с. : табл. - ISBN 978-966-364-995-5 : 107.00 грн, 86.40 грн, 107.00 грн
Рубрики: Громадське харчування--Кулінарія--Рецептура--Україна--Навчальні видання для вищої школи фывфывфыв: українська кухня -- холодні страви -- холодні закуски -- перші страви -- другі страви -- напої -- солодкі страви -- борошняні вироби -- кондитерські вироби -- історія кулінарії -- кулінарне мистецтво -- фірмові страви Аннотация: Рецептура й технологія приготування фірмових страв, кулінарних виробіві і напоїв. Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Доп.точки доступа: Дібрівська, Наталія Віталіївна; Пасенко, Василь Федорович Экземпляры всего: 3 АБ (1), ФОНД (1), ВВ (1) Свободны: АБ (1), ФОНД (1), ВВ (1) |