664.66/.664.69(076.5)
Л 12


   
    Лабораторний практикум з технології хлібопекарського та макаронного виробництв [] : навч. посібник / [В. І. Дробот та ін.] ; за ред. В. І. Дробот. - К. : Центр навч. л-ри, 2006. - 341 с. : рис., табл. - Авт. зазначено на звороті тит. арк. - Л-ра: с318. - Дод.: с.319-331. - ISBN 966-364-173-8 : 060.00 грн
УДК
ББК 36.83я73
Рубрики: Хлібопекарське виробництво--Технологія--Лабораторний практикум--Навчальні видання для вищої школи
   Макаронне виробництво--Технологія--Лабораторний практикум--Навчальні видання для вищої школи

   
фывфывфыв:
хлібопечення -- пшеничне борошно -- житнє борошно -- контроль якості зерна -- органолептичні показники -- біохімічні процеси хлібопечіння -- хлібобулочні вироби -- сухарніі вироби -- бубличні вироби -- макарони -- хлібні напівфабрикати -- кореляція
Аннотация: Практикум з визначення якості та технологічних властивостей борошна, контролю напівфабрикатів і готових виробів хлібопекарського і макаронного виробництв.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Дробот, В.І.; Арсеньєва, Л.Ю.; Білик, О.А.; Доценко, В.Ф.; Дробот, В.І. \ред.\
Экземпляры всего: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)

664.7(075)
З-41


   
    Зберігання і технологія сільськогосподарських продуктів [] : навч. посібник для студ. вищ. с.-г. навч. закладів / Б. В. Лесик [та ін.] ; за ред. Б. В. Лесика. - 2-ге вид., перероб. й допов. - К. : Вища школа, 1980. - 415 с. : рис., табл. - Дод.: с. 406-410. - 0.90 руб.
УДК
ББК 36.91я73
Рубрики: Сільськогосподарська продукція--Зберігання--Навчальні видання для вищої школи
   Сільськогосподарська продукція--Технологія--Навчальні видання для вищої школи

   
фывфывфыв:
нормування якості сільгосппродуктів -- нормирование качества сельхозпродуктов -- стандартизація сільгосппродуктів -- стандартизация сельхозпродуктов -- зберігання продуктів -- хранение продуктов -- хімічний склад зерна та насіння -- химический состав зерна и семян -- показники якості зерна і насіння -- показатели качества зерна и семян -- консистенція ендосперму -- консистенция эндосперма -- борошномельна оцінка зерна -- мукомольная оценка зерна -- хлібопекарська оцінка зерна -- хлебопекарская оценка зерна -- характеристика зернових мас -- характеристика зерновых масс -- строки зберігання зерна -- сроки хранения зерна -- післязбиральне достигання зерна -- послеуборочное дозревание зерна -- режими та способи зберігання зернових мас -- режимы и способы хранения зерновых масс -- переробка зерна на борошно -- переработка зерна на муку -- переробка зерна на крупи -- переработка зерна на крупы -- основи хлібопечення -- основы хлебопечения -- технологія виробництва комбікормів -- технология производства комбикормов -- технологія виробництва трав'яного борошна -- технология производства травяной муки -- зберігання цукрових буряків -- хранение сахарной свеклы -- цукробурякове виробництво -- сахаросвекольное производство -- дифузійний сік -- диффузионный сок -- кристалізація цукру -- кристализация сахара -- зберігання олійних культур -- хранение масличных культур -- переробка олійних культур -- переработка масличных культур -- зберігання овочів -- хранение овощей -- консервування плодоовочевих -- консервирование плодоовощных -- маринування -- маринование -- сушіння -- сушка -- виробництво соків -- производство соков -- плодово-ягідне виноробство -- плодово-ягодное виноделие -- виробництво крохмалю -- производство крахмала -- обробка луб'яних культур -- обработка лубяных культур -- обробка тютюну і махорки -- обработка табака и махорки -- зберігання і обробка хмелю -- хранение и обработка хмеля
Аннотация: Принципи стандартизації якості сільськогосподарської продукції, теорія та практика її зберігання та переробки.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Лесик, Борис Васильович; Трисвятський, Лев Олексійович; Снежко, Володимир Лаврентійович; Сабуров, Микола Володимирович; Лесик, Борис Васильович \ред.\
Экземпляры всего: 3
ВВ (2), ЧЗ (1)
Свободны: ВВ (2), ЧЗ (1)

658.27(075.8)
Б48


    Березін, Олександр Вікторович.
    Технічне забезпечення підприємства [] : навч. посібник / О. В. Березін, С. Р. Вахтін, М. І. Дрогомирецька ; М-во освіти і науки, молоді та спорту України, Вищ. навч. заклад укоопспілки "Полтав. ун-т екон. і торг.". - Суми : Унів. кн., 2012. - 335, [1] с. : рис. - Предм. покажч.: с. 323-324. - Літ.: с. 325-335. - ISBN 978-966-680-601-0 : 100.00 грн
УДК
ББК 30.605я73
Рубрики: Підприємства--Технічне оснащення--Навчальні видання для вищої школи
   
фывфывфыв:
матеріально-технічна база підприємств -- інноваційний розвиток підприємств -- проектування підприємств -- автоматизація підприємств -- механізація підприємств -- зберігання плодоовочевої продукції -- підприємства переробки сільськогосподарської худоби -- підприємства хлібопечення -- підприємства із переробки молока -- складське господарство -- транспортне забезпечення підприємств -- матеріально-технічна база ринків -- заклади ресторанного господарства -- заклади торгівлі -- охорона праці -- пожежна безпека -- ринкова торгівля
Аннотация: У посібнику викладено напрямки техніко-технологічного розвитку підприємств заготівельно-переробного комплексу.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Вахтін, Сергій Ростиславович; Дрогомирецька, Мар'яна Іванівна; Міністерство освіти і науки, молоді та спорту України; Вищий навчальний заклад Укоопспілки "Полтавський університет економіки і торгівлі"
Экземпляры всего: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)

663.423:663.44:631.52
П75


   
    Придатність вітчизняних сортів хмелю до використання їх у пивоварінні та хлібопеченні [] : (наук.-метод. рек.) / Нац. акад. аграр. наук України, Ін-т сіл. госп-ва Полісся НААН ; [уклад. Л. В. Проценко та ін.]. - Житомир : Рута, 2019. - 48 с. : рис., табл. - Літ.: с. 46-48. - ISBN 978-617-581-405-5 : 60.00 грн
УДК
ББК 36.83 + 36.876
Рубрики: Пивоварне виробництво--Методичні посібники
   Хлібопекарське виробництво--Методичні посібники

   
фывфывфыв:
місцеві видання -- хмелярство -- харчова промисловість -- біологічноактивні сполуки -- сорти хмелю -- пивоварні -- хлібопечення
Аннотация: Рекомендації розроблені на основі узагальнення результатів наукових досліджень біохімічної оцінки та технологічних випробувань хмелю найбільш поширених вітчизняних сортів, виробленого в хмелепідприємствах України. Обґрунтовано вибір сорту хмелю для пивоваріння, хлібопечення та фармакології з наданням смако-ароматичних властивостей та характеристик, сформованих на основі хіміко-технологічних критеріїв даних сортів.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Проценко, Л. В. \уклад.\; Рижук, С. М. \уклад.\; Ляшенко, М. І. \уклад.\; Свірчевська, О. В. \уклад.\; Національна академія аграрних наук України; Інститут сільського господарства Полісся НААН
Экземпляры всего: 1
КР (1)
Свободны: КР (1)