Л 12 Лабораторний практикум з технології хлібопекарського та макаронного виробництв [] : навч. посібник / [В. І. Дробот та ін.] ; за ред. В. І. Дробот. - К. : Центр навч. л-ри, 2006. - 341 с. : рис., табл. - Авт. зазначено на звороті тит. арк. - Л-ра: с318. - Дод.: с.319-331. - ISBN 966-364-173-8 : 060.00 грн
Рубрики: Хлібопекарське виробництво--Технологія--Лабораторний практикум--Навчальні видання для вищої школи Макаронне виробництво--Технологія--Лабораторний практикум--Навчальні видання для вищої школи фывфывфыв: хлібопечення -- пшеничне борошно -- житнє борошно -- контроль якості зерна -- органолептичні показники -- біохімічні процеси хлібопечіння -- хлібобулочні вироби -- сухарніі вироби -- бубличні вироби -- макарони -- хлібні напівфабрикати -- кореляція Аннотация: Практикум з визначення якості та технологічних властивостей борошна, контролю напівфабрикатів і готових виробів хлібопекарського і макаронного виробництв. Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Доп.точки доступа: Дробот, В.І.; Арсеньєва, Л.Ю.; Білик, О.А.; Доценко, В.Ф.; Дробот, В.І. \ред.\ Экземпляры всего: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |
Б48 Березін, Олександр Вікторович. Технічне забезпечення підприємства [] : навч. посібник / О. В. Березін, С. Р. Вахтін, М. І. Дрогомирецька ; М-во освіти і науки, молоді та спорту України, Вищ. навч. заклад укоопспілки "Полтав. ун-т екон. і торг.". - Суми : Унів. кн., 2012. - 335, [1] с. : рис. - Предм. покажч.: с. 323-324. - Літ.: с. 325-335. - ISBN 978-966-680-601-0 : 100.00 грн
Рубрики: Підприємства--Технічне оснащення--Навчальні видання для вищої школи фывфывфыв: матеріально-технічна база підприємств -- інноваційний розвиток підприємств -- проектування підприємств -- автоматизація підприємств -- механізація підприємств -- зберігання плодоовочевої продукції -- підприємства переробки сільськогосподарської худоби -- підприємства хлібопечення -- підприємства із переробки молока -- складське господарство -- транспортне забезпечення підприємств -- матеріально-технічна база ринків -- заклади ресторанного господарства -- заклади торгівлі -- охорона праці -- пожежна безпека -- ринкова торгівля Аннотация: У посібнику викладено напрямки техніко-технологічного розвитку підприємств заготівельно-переробного комплексу. Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Доп.точки доступа: Вахтін, Сергій Ростиславович; Дрогомирецька, Мар'яна Іванівна; Міністерство освіти і науки, молоді та спорту України; Вищий навчальний заклад Укоопспілки "Полтавський університет економіки і торгівлі" Экземпляры всего: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |
П75 Придатність вітчизняних сортів хмелю до використання їх у пивоварінні та хлібопеченні [] : (наук.-метод. рек.) / Нац. акад. аграр. наук України, Ін-т сіл. госп-ва Полісся НААН ; [уклад. Л. В. Проценко та ін.]. - Житомир : Рута, 2019. - 48 с. : рис., табл. - Літ.: с. 46-48. - ISBN 978-617-581-405-5 : 60.00 грн
Рубрики: Пивоварне виробництво--Методичні посібники Хлібопекарське виробництво--Методичні посібники фывфывфыв: місцеві видання -- хмелярство -- харчова промисловість -- біологічноактивні сполуки -- сорти хмелю -- пивоварні -- хлібопечення Аннотация: Рекомендації розроблені на основі узагальнення результатів наукових досліджень біохімічної оцінки та технологічних випробувань хмелю найбільш поширених вітчизняних сортів, виробленого в хмелепідприємствах України. Обґрунтовано вибір сорту хмелю для пивоваріння, хлібопечення та фармакології з наданням смако-ароматичних властивостей та характеристик, сформованих на основі хіміко-технологічних критеріїв даних сортів. Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Доп.точки доступа: Проценко, Л. В. \уклад.\; Рижук, С. М. \уклад.\; Ляшенко, М. І. \уклад.\; Свірчевська, О. В. \уклад.\; Національна академія аграрних наук України; Інститут сільського господарства Полісся НААН Экземпляры всего: 1 КР (1) Свободны: КР (1) |