К59 Козир, Володимир Семенович. Формування м'ясної продуктивності великої рогатої худоби [] / В. С. Козир. - К. : Урожай, 1992. - 126 с. : табл. - Бібліогр.: с. 124-125. - ISBN 5-337-01051-4 : 2.35 р.
Рубрики: Велика рогата худоба--Практичні посібники фывфывфыв: інтенсифікація виробництва яловичини -- интенсификация производства говядины -- динаміка живої маси бичків -- динамика живой массы быков -- витрати кормів на продукцію -- разходы кормов на продукцию -- клінічні показники -- клинические показатели -- гематологічні показники -- гематологические показатели -- хімічний склад м'яса -- химический состав мяса -- економічна ефективність вирощування бичків -- экономическая эффективность выращивания быков Аннотация: Викладено закономірності формування м'ясної продуктивності молочних, м'ясних, комбінованих порід худоби та їхніх помісей. Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Экземпляры всего: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |
Д19 Даньшина, Мария Степановна. Что следует знать о мясе [] / М. С. Даньшина, Н. С. Даньшин, Э. Н. Дик ; отв. ред. И. С. Загаевский. - 2-е изд., доп. - Кишинев : Штиинца, 1989. - 142 с. : ил. - Лит.: с. 139-140. - ISBN 5-376-00221-7 : 0.30 р.
Рубрики: Ветеринарія--Популярні видання М'ясні продукти--Популярні видання фывфывфыв: структура м'яса -- структура мяса -- класифікація м'яса -- классификация мяса -- хімічний склад м'яса -- химический состав мяса -- зберігання м'яса -- хранение мяса -- консервування м'яса -- консервирование мяса -- ветеринарно-санітарна експертиза -- ветеринарно-санитарная экспертиза -- хвороби тварини і людини -- болезни животных и человека Аннотация: Свойства мяса, инфекционные и инвазионные заболевания животных, передающиеся человеку. Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Доп.точки доступа: Даньшин, Николай Сергеевич; Дик, Эмма Николаевна; Загаевский, И. С. \ред.\ Экземпляры всего: 2 ВВ (1), ФОНД (1) Свободны: ВВ (1), ФОНД (1) |
Я66 Янчева, Марина Олександрівна. Фізико-хімічні та біохімічні основи технології м'яса і м'ясопродуктів [] : навч. посіб. / М. О. Янчева, Л. В. Пешук, О. Б. Дроменко. - Київ : Центр учбов. літ., 2017. - 303, [1] с. : табл., схеми, мал. - Предм. покажч.: с. 299-302. - Літ.: с. 303. - ISBN 978-966-364-765-4 : 164.00 грн
Рубрики: М'ясо--Фізико-хімічна біологія--Навчальні видання для вищої школи М'ясні продукти--Біохімія--Властивості--Навчальні видання для вищої школи фывфывфыв: м'ясо сільськогосподарських тварин -- біохімія м'язової тканини -- біохімія сполучних тканин -- біохімія крові -- біохімія нервової тканини -- біохімія внутрішніх органів -- біохімія ендокринних залоз -- біохімія яйця -- зміни біохімічних властивостей -- фізичні властивості м'яса -- хімічний склад м'яса -- біологічна цінність м'яса Аннотация: Фізіологічні функції, будова, склад, фізико-хімічні та біохімічні властивості тканин м'яса. Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Доп.точки доступа: Пешук, Людмила Василівна; Дроменко, Олена Борисівна Экземпляры всего: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |
П69 Практикум по ветеринарно-санитарной экспертизе с основами технологии продуктов животноводства [] : учеб. пособие / [В. А. Макаров и др.] ; под ред. В. А. Макарова. - Москва : Агропромиздат, 1987. - 271 с. : рис., табл. - Авт. зазначено на зворті тит.арк. - Прил.: с. 263-267. - 0.85 р. Рубрики: Ветеринарна санітарія--Навчальні видання для вищої школи фывфывфыв: ветеринарная санитария -- химический состав мяса -- хімічний склад м'яса -- бактериологическое исследование мяса -- бактерологічне дослідження м'яса -- определение мяса больных животных -- визначення м'яса хворих тварин -- исследование мяса на цистицеркоз -- дослідження м'яса на цистицеркоз -- определение металлических ядов -- визначення металічних отрут -- определение содержания нитритов -- визначення вмісту нітрітів -- ветеринарная экспертиза колбасных изделий -- ветеринарна експертиза ковбасних виробів -- ветеринарная экспертиза животных жиров -- ветеринарна експертиза тваринних жирів -- ветеринарная экспертиза яиц -- ветеринарна експертиза яєць -- ветеринарное исследование рыбы -- ветеринарне дослідження риби -- экспертиза растительных масел -- експертиза рослинних масел -- ветеринарная экспертиза меда -- ветеринарна експертиза меду Аннотация: Методы определения доброкачественности мяса, а также ветеринарной экспертизы его при болезнях животных. Способы оценки жиров, яиц, рыбы и меда. Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Доп.точки доступа: Макаров, Владимир Алексеевич; Боровков, Михаил Федорович; Ермолаев, Александр Павлович; Кособрюхов, Александр Николаевич; Рудь, Иван Антонович; Макаров, Владимир Алексеевич \ред.\ Экземпляры всего: 3 ВВ (2), ФОНД (1) Свободны: ВВ (2), ФОНД (1) |