Ю13 Юбельт, Р. Определитель минералов [] = Mineral bestimmungsbuch / Р. Юбельт ; пер. с нем. Т. Б. Здорик, В. П. Колчанова. - М. : Мир, 1978. - 324, [4] с. : рис., табл. - Лит.: с. 314. - Предм. указ.: с. 315-325. - 1.60 р. Рубрики: Мінерали--Довідкові видання Мінералогія--Довідкові видання Кристалографія--Довідкові видання фывфывфыв: образование минералов -- утворення мінералів -- образование кристаллов -- утворення кристалів -- облик минералов -- подоба мінералів -- облик кристаллов -- подоба кристалів -- кристаллографические свойства -- кристалографічні властивості -- физические свойства -- фізичні властивості -- химические свойства -- хімічні властивості -- определение минералов -- визначення мінералів Аннотация: Книга содержит краткие сведения по минералогии и кристаллографии, дает представление о внутреннем строении Земли, ее составе. Описание 205 главнейших природных минералов, в том числе рудных, составлено по единой схеме и сопровождается диагностическими таблицами. Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Доп.точки доступа: Здорик, Т. Б. \пер.\; Колчанов, В. П. \пер.\ Экземпляры всего: 1 ЧЗ (1) Свободны: ЧЗ (1) |
С44 Скоробогатий, Ярослав Петрович. Харчова хімія [] : навч. посіб. / Я. П. Скоробогатий, А. В. Гузій, О. М. Заверуха. - Львів : Новий Світ - 2000, 2018. - 513, [1] с. : табл., рис. - (Вища освіта в Україні). - Літ.: с. 508. - Предм. покажч.: с. 509-513. - ISBN 978-966-418-203-1 : 330.00 грн
Рубрики: Харчові виробництва--Навчальні видання для вищої школи Харчові продукти--Неорганічна хімія--Біохімія--Навчальні видання для вищої школи фывфывфыв: хімічні елементи -- хімічні рівноваги -- хімічні властивості -- розчини -- біорганічна хімія -- спирти -- феноли -- амінокислоти -- харчові продукти -- хімія харчових речовин -- вітаміни -- мікроелементи -- макроелементи -- харчові кислоти -- харчові добавки -- харчування Аннотация: Викладено основи загальної, неорганічної та біоорганічної хімії компонентів харчових продуктів. Розглянуто методи дослідження сировини та харчових систем, основні класи речовин - компонентів харчових продуктів, види забруднювачів харчових систем, їх вплив на людський організм. Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Доп.точки доступа: Гузій, Андрій Володимирович; Заверуха, Олег Михайлович Экземпляры всего: 1 ФОНД (1) Свободны: ФОНД (1) |