Р78 Ростовський, Володимир Сергійович. Технологія виробництва борошняних кондитерських виробів [] : навч. посіб. : [абетка кондитерського мистецтва] / В. С. Ростовський, О. М. Кукуєва ; Полтав. ун-т екон. і торг. - Київ : Кондор, 2016. - 496, [2] с. : іл., табл. - Літ.: с. 485. - Дод.: с. 486-496. - ISBN 978-617-7278-31-2 : 240.00 грн
Рубрики: Кондитерське виробництво--Технологія виробництва--Навчальні видання фывфывфыв: борошняні кондитерські вироби -- харчова цінність харчових продуктів -- сировина кондитерського виробництва -- кондитерський інвентар -- цукристі напівфабрикати -- креми -- замішування тіста -- дріжджове тісто -- хімічні розпушувачі -- виготовлення тістечок -- виготовлення тортів Аннотация: Класифікація борошняних кондитерських виробів і їх харчова цінність, дані характеристики використовуваних сировин, напівфабрикатів, цкристих заготовок. Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Доп.точки доступа: Кукуєва, О. М.; Полтавський університет економіки і торгівлі Экземпляры всего: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |
Ц 58 Циганенко, Віктор Олексійович. Домашні кондитерські вироби [] / В. О. Циганенко, О. І. Здобнов, В. К. Селезньов. - 2-ге вид., стер. - Київ : Техніка, 1993. - 237 с. : кол. іл., рис. - Дод.: с. 232-234. - ISBN 5-335-01244-7 : 7000.00 грн Рубрики: Кондитерські вироби--Домашнє приготування--Довідкові видання фывфывфыв: кухонний посуд, інвентар -- сировина для кондитерських виробів -- вироби із дріжджового тіста -- вироби із листкового тіста -- торти -- цукристі напівфабрикати -- жельовані фрукти -- марципан -- креми -- морозиво -- парфе -- пудинги -- варення -- діабетичні кондитерські вироби -- оформлення кондитерських виробів Аннотация: Наведені різноманітні рецепти кондитерських виробів - від найпростіших і дешевих до складних, вигадливих. Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Доп.точки доступа: Здобнов, Олексій Іванович; Селезньов, Віктор Кіндратович Экземпляры всего: 5 ВВ (5) Свободны: ВВ (5) |