П 63 Посудін, Юрій Іванович. Методи неруйнівної оцінки якості та безпеки сільськогосподарських і харчових продуктів [] : навч. посіб. / Ю. І. Посудін. - Київ : Арістей, 2005. - 408 с. : кольор. іл., рис., табл. - Бібліогр.: с. 378-396. - ISBN 966-8458-61-36 : 44.00 грн, 63.00 грн
Рубрики: Харчові продукти--Якість--Оцінка--Навчальні видання для вищої школи фывфывфыв: якість рослинної продукції -- якість молочної продукції -- якість тваринної продукції -- якість яєць -- безпека продуктів харчування -- якість меду -- методи оцінки якості -- вимірювання кольору продуктів -- спектроскопія продуктів -- вимірювання аромату -- комп'ютерні зображення якості продуктів Аннотация: Сучасні фізичні методи неруйнівної оцінки якості та безпеки сільськогосподарських та харчових продуктів. Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Экземпляры всего: 4 ВВ (2), ФОНД (2) Свободны: ВВ (2), ФОНД (2) |
С74 Справочник по качеству продуктов животноводства [] / [И. П. Даниленко и др.] ; под ред. И. П. Даниленка. - К. : Урожай, 1988. - 180 с. : табл. - ISBN 5-337-00183-3 : 0.95 р.
Рубрики: Сільськогосподарська продукція--Продукти тваринництва--Довідкові видання фывфывфыв: слагаемые качества продуктов животноводства -- складові якості продуктів тваринництва -- получение высококачественного молока -- отримання високоякісного молока -- качество мяса -- якість м'яса -- методы определения качества рыбы -- методи визначення якості риби -- качество яиц -- якість яєць -- качество меда -- якість меду Аннотация: Изложены основные слагаемые качества молока, мяса, рыбы, яиц, меда. Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Доп.точки доступа: Даниленко, Иван Прохорович; Микитюк, Петр Васильевич; Шуст, Игорь Иванович; Ольховик, Л. А.; Даниленко, Иван Прохорович \ред.\ Экземпляры всего: 2 ВВ (1), ФОНД (1) Свободны: ВВ (1), ФОНД (1) |
Пономарьов, Сергій. Щоб бджоли були здоровими, а мед - солодким [] / С. Пономарьов> // Агробізнес сьогодні. - 2018. - N 13(лип.). - С. 76-77 Рубрики: Бджільництво фывфывфыв: паспортизація пасіки -- органічне бджільництво -- якість меду Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Имеются экземпляры в отделах: всего 1 : ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |
П 78 Продукты пчеловодства - пища, здоровье, красота [] / [рук. работы В. Харнажа ; отв. ред. П. Дамиян]. - 2-е изд., перераб. и доп. - Бухарест : Апимондия, 1982. - 160 с. : рис., табл. - 3.33 р. Рубрики: Мед--Лікувальне застосування--Харчування--Косметика--Наукові видання фывфывфыв: мед -- терапевтическая ценность продуктов пчеловодства -- терапевтична цінність продуктів бджільництва -- пчелиная пыльца -- бджолиний пилок -- воск -- віск -- пчелиное маточное молочко -- бджолине маточне молочко -- качество меда -- якість меду -- дегустация меда -- дегустація меду -- прополис -- прополіс -- эндогенные биоритмы в апитерапии -- ендогенні біоритми в апітерапії -- перга -- апитерапия -- апітерапія -- продукты пчеловодства в медицине -- продукти бджільництва в медицині Аннотация: [Применение меда, воска, маточного молочка, пыльцы, перги и их деривативов в питании, медицине и косметике.] Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Доп.точки доступа: Харнажа, В. \рук. работы.\; Дамиян, П. \ред.\ Экземпляры всего: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |