Кочетков, О. Сучасний стан функціонування регіонального ринку молока та молокопродуктів [] / О. Кочетков, С. Вольвак> // Економіст. - 2008. - N 9. - С. 36-39. - Л-ра: с. 39 . - ISSN 1810-3944 Рубрики: Економіка сільського господарства Економіка харчової промисловості фывфывфыв: ринок молокопродуктів -- якість молока Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Доп.точки доступа: Вольвак, С. Имеются экземпляры в отделах: всего 2 : ФП (1), ВВ (1) Свободны: ФП (1), ВВ (1) |
Т38 Технология производства молока на промышленной основе [] : учеб. пособие / [Ф. Ф. Эйснер и др.] ; под ред. И. А. Даниленко. - Москва : Колос, 1973. - 351, [1] с. : рис., табл. - (Учебники и учебные пособия для высших сельскохозяйственных учебных заведений). - Авт. зазначено у змісті. - Лит.: с. 348-350. - 1.15 р. Рубрики: Велика рогата худоба--Навчальні видання для вищої школи фывфывфыв: крупный рогатый скот -- племенная работа -- племінна робота -- кормление коров -- годівля корів -- микроклимат ферм -- мікроклімат ферм -- качество молока -- якість молока -- молочные комплексы -- молочні комплекси Аннотация: Интенсификация производства молока, организация племенной работы, кормления скота, содержания животных. Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Доп.точки доступа: Эйснер, Ф. Ф.; Власов, В. И.; Даниленко, И. А.; Привало, О. Е.; Даниленко, И. А. \ред.\ Экземпляры всего: 2 ВВ (1), ФОНД (1) Свободны: ВВ (1), ФОНД (1) |
С74 Справочник по качеству продуктов животноводства [] / [А. Т. Мисик и др.] ; сост.: А. Т. Мысик, С. М. Белова. - М. : Агропромиздат, 1986. - 239 с. : рис., табл. - Предм. указ.: с. 233-237. - 0.75 р.
Рубрики: Тваринництво--Продукція тваринництва--Довідкові видання фывфывфыв: харчова цінність продуктів тваринництва -- пищевая ценность продуктов животноводства -- біологічна цінність продуктів тваринництва -- биологическая ценность продуктов животноводства -- енергетична цінність продуктів тваринництва -- энергетическая ценность продуктов животноводства -- якість молока -- качество молока -- якість яловичини -- качество говядины -- якість свинини -- качество свинины -- якість баранини -- качество баранины -- якість продуктів птахівництва -- качество продуктов птицеводства -- оцінка якості продуктів тваринництва -- оценка качества продуктов животноводства Аннотация: Оценка пищевой, биологической, энергетической ценности продуктов животноводства, требования стандартов к их качеству. Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Доп.точки доступа: Мисик, Андрей Тимофеевич; Белова, Светлана Марковна; Фомичев, Юрий Павлович; Олконен, А. Г.; Мысик, А. Т. \сост.\; Белова, С. М. \сост.\ Экземпляры всего: 2 ВВ (1), ФОНД (1) Свободны: ВВ (1), ФОНД (1) |
С13 Савченко, Юрій Іванович. Оптимізація вуглеводного живлення великої рогатої худоби [] / Ю. І. Савченко. - К. : Аграрна наука, 2008. - 262, [2] с. : рис., табл., фот. - Л-ра: с. 237-257. - ISBN 978-966-540-261-9 : 90.00 грн
Рубрики: Велика рогата худоба--Годування--Наукові видання фывфывфыв: вуглеводи корму -- углеводы корма -- рубець жуйних -- рубец жвачных -- рубцевий метаболізм -- рубцовый метаболизм -- продуктивність худоби -- продуктивность скота -- фізіологія худоби -- физиология скота -- вуглеводисті корми -- углеводные корма -- цукристі корми -- сахаристые корма -- фосфор корма -- фосфор корму -- раціон годівлі -- рацион кормления -- сім'япродуктивність бугаїв-плідників -- семяпродуктивность быков-оплодотворителей -- згодовування коренеплодів -- скармливание корнеплодов -- молочність корів -- молочность коров -- якість молока -- качество молока -- якість яловичини -- качество говядины -- зона радіоактивного забруднення -- зона радиоактивного загрязнения -- трансформація важких металів -- трансформация тяжелых металлов Аннотация: Оптимізація раціонів за цукром для великої рогатої худоби в умовах Лісостепу і Полісся України. Ефективність балансування раціонів для корів з неоднаковою продуктивністю, бугаїв-плідників, ремонтного та відгодівельного молодняку. Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Экземпляры всего: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |
Л12 Лабораторний практикум із загальних технологій харчової промисловості [] : навч. посібник / [В. Ф. Доценко та ін.] ; за ред. В. Ф. Доценка ; М-во освіти і науки України, Нац. ун-т харч. технологій. - Київ : Кондор, 2016. - 379, [1] с. : табл., рис. - Авт. зазначено на звороті тит. арк. - Л-ра: с. 334-340. - Дод.: с. 341-370. - ISBN 978-617-7278-96-1 : 250.00 грн
Рубрики: Харчова промисловість--Методи аналізу--Навчальні видання для вищої школи фывфывфыв: пивоварний солод -- оцінювання якості пива -- безалкогольні напої -- молочні продукти -- якість молока -- кисломолочні продукти -- згущені молочні консерви -- оцінювання якості м'яса -- м'ясні напівфабрикати -- ковбасні вироби -- властивості м'ясних фаршів -- хімічний склад жирів -- хімічний склад олії -- консервована продукція Аннотация: Методи контролю якості сировини та готової продукції харчових виробництв, що грунтуються на сучасних хімічних, фізичних і фізико-хімічних методах аналізу. Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Доп.точки доступа: Доценко, В. Ф.; Сильчук, Т. А.; Голікова, Т. П.; Корецька, І. Л.; Фурманова, Ю, П.; Доценко, В. Ф. \ред.\; Міністерство освіти і науки України; Національний університет харчових технологій Экземпляры всего: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |
У49 Улучшение качества и сокращение потерь продукции животноводства [] : сб. науч. трудов / под ред. Л. К. Эрнста. - Москва : Агропромиздат, 1988. - 237 с. : рис., табл. - ISBN 5-10-000311-1 : 1.50 р.
Рубрики: Сільськогосподарська продукція--Тваринництво--Наукові видання фывфывфыв: тваринницька продукція -- животноводческая продукция -- якість яєць -- качество яиц -- якість м'яса птиці -- качество мяса птицы -- якість свинини -- качество свинины -- якість яловичини -- качество говядины -- якість свинини -- качество свинины -- якість кормів -- качество кормов -- якість молока -- качество молока -- якість хутряної сировини -- качество мехового сырья -- втрати продукції тваринництва -- потери продукции животноводства Аннотация: Вопросы улучшения качества продукции животноводства в сфере сельскохозяйственного производства и в перерабатывающей промышленности. Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Доп.точки доступа: Эрнст, Л. К. \ред.\ Экземпляры всего: 3 ВВ (2), ФОНД (1) Свободны: ВВ (2), ФОНД (1) |
Кравченко, Ігор. Нові вимоги до безпечності молока: нові виклики перед операторами ринку [] / І. Кравченко> // Тваринництво сьогодні = Животноводство сегодня : науч.-практ. журнал. - 2019. - N 7. - С. 4-11 : табл. Рубрики: Молочне виробництво--Стандартизація фывфывфыв: безпечність молока -- якість молока Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Имеются экземпляры в отделах: всего 1 : ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |
Поступаленко, Павло. Корова вдома - вигідно чи ні? [] / П. Поступаленко> // Тваринництво сьогодні = Животноводство сегодня : науч.-практ. журнал. - 2019. - N 8. - С. 36-38 : фот. кольор. Рубрики: Корови фывфывфыв: генетика корів -- годівля корів -- якість молока Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Имеются экземпляры в отделах: всего 1 : ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |
Брензович, Андрій. Наше завдання - зробити молочний бізнес системним та ефективним [] / А. Брензович> // Агробізнес сьогодні. - 2020. - N 19(жовт.). - С. 12-19 : фот. кольор. Рубрики: Молочне виробництво фывфывфыв: молочнотоварні ферми -- молокозаводи -- якість молока Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Имеются экземпляры в отделах: всего 1 : ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |
Кондрасій, Л. Наукове обгрунтування оцінки показників якості молока-сировини [] / Л. Кондрасій, О. Якубчак> // Тваринництво України. - 2015. - N 7. - С. 10-14 : рис., табл., фот. - Бібліогр. в кінці ст. Рубрики: Молоко фывфывфыв: якість молока -- кислотність молока -- точка замерзання молока Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Доп.точки доступа: Якубчак, О. Имеются экземпляры в отделах: всего 1 : ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |
Г22 Гасанов, Анвар Токтархарович. Резервы увеличения производства молока и молочных продуктов [] / А. Т. Гасанов. - Москва : Агропромиздат, 1990. - 143 с. : табл. - Лит.: с. 142. - ISBN 5-10-0001348-6 : 0.50 р. Рубрики: Молочне виробництво --Переробка--Практичні посібники фывфывфыв: молочное производство -- качество молока -- якість молока -- переработка молока -- переробка молока -- торговля молоком -- торгівля молоком Аннотация: Производство молока и молочных продуктов путем интенсификации агротехнических мероприятий. Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Экземпляры всего: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |
Ж74 Житенко, Петр Васильевич. Оценка качества продуктов животноводства [] / П. В. Житенко> // Історичний календар = "Historical Calendar" Yearly research and literary almanac of the international historical club : [наук.-попул. та літ. альм.] / упоряд.: А. Денисенко, В. Туркевич. - Київ : Ген. дирекція по обслуг. інозем. представництв, 1998. - Вип. 5: 1999
Рубрики: Консервування--М'ясні продукти--Практичні посібники Продовольчі товари--Якість--Практичні посібники фывфывфыв: качество мяса -- якість м'яса -- качество молока -- якість молока -- яйцо домашней птицы -- яйця домашньої птиці -- оценка качества меда -- оцінка якості меду -- закупка скота -- закупівля худоби -- транспортировка скота -- транспортування худоби Аннотация: Положения о государственных закупках скота, правила транспортировки, сдачи и приема, убоя и переработки, скота, кроликов и птицы. Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Доп.точки доступа: Денисенко, Анатолій \упоряд.\; Туркевич, Василь \упоряд.\ Экземпляры всего: 2 ФОНД (1), ВВ (1) Свободны: ФОНД (1), ВВ (1) |