663/664(075)
П 63


    Посудін, Юрій Іванович.
    Методи неруйнівної оцінки якості та безпеки сільськогосподарських і харчових продуктів [] : навч. посіб. / Ю. І. Посудін. - Київ : Арістей, 2005. - 408 с. : кольор. іл., рис., табл. - Бібліогр.: с. 378-396. - ISBN 966-8458-61-36 : 44.00 грн, 63.00 грн
УДК
ББК 36-9я73 + 65.32-80я73
Рубрики: Харчові продукти--Якість--Оцінка--Навчальні видання для вищої школи
фывфывфыв:
якість рослинної продукції -- якість молочної продукції -- якість тваринної продукції -- якість яєць -- безпека продуктів харчування -- якість меду -- методи оцінки якості -- вимірювання кольору продуктів -- спектроскопія продуктів -- вимірювання аромату -- комп'ютерні зображення якості продуктів
Аннотация: Сучасні фізичні методи неруйнівної оцінки якості та безпеки сільськогосподарських та харчових продуктів.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Экземпляры всего: 4
ВВ (2), ФОНД (2)
Свободны: ВВ (2), ФОНД (2)



    Емец, О. Ю.
    Система молочного менеджмента в Украине [] / О. Ю. Емец, Е. В. Зеленюк, В. Сикорская // Тваринництво сьогодні = Животноводство сегодня : науч.-практ. журнал. - 2017. - N 1. - С. 39-42 : фот. цв.
Рубрики: Молоко--Менеджмент--Україна
фывфывфыв:
производство молока -- виробництво молока -- развитие животноводства -- розвиток тваринництва -- качество молочной продукции -- якість молочної продукції -- управление молочным бизнесом -- управління молочним бізнесом

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Зеленюк, Е. В.; Сикорская, Вера

Имеются экземпляры в отделах: всего 1 : ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)