А 87 Архіпов, Віктор Віталійович. Ресторанна справа: асортимент, технологія і управління якістю продукції в сучасному ресторані [] : навч. посібник / В. В. Архіпов, Т. В. Іванникова, А. В. Архіпова. - К. : Центр навч. л-ри, 2007. - 382 с. - ISBN 966-8347-48-X : 037.00 грн
Рубрики: Ресторанна справа--Кулінарія--Рецептура--Навчальні видання фывфывфыв: продукція ресторанів -- продукция ресторанов -- рецептура блюд -- качество ресторанной продукции -- якість ресторанної продукції -- контроль якості -- контроль качества -- асортимент блюд -- органолептичний контроль -- органолептический контроль Аннотация: Характеристика продукції ресторанного господарства, вимоги безпеки і контроль якості. Держатели документа: ЖОУНБ Доп.точки доступа: Іванникова, Т.В.; Архіпова, А.В. Экземпляры всего: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |
М21 Мальська, М. П. Ресторанна справа: технологія та організація обслуговування туристів (теорія та практика) [] : підручник / М. П. Мальська, О. М. Гаталяк, Н. М. Ганич ; Львів. нац. ун-т ім. І. Франка. - К. : Центр учбов. л-ри, 2013. - 303, [1] с. : табл. - Л-ра: с. 239-244. - Дод.: с. 244-303. - ISBN 978-617-673-162-7 : 63.00 грн
Рубрики: Ресторани--Обслуговування--Навчальні видання Ресторанно-готельний бізнес--Навчальні видання фывфывфыв: розвиток ресторанного господарства -- развитие ресторанного хозяйства -- управління підприємствами -- управление предприятиями -- виробництво продукції ресторанного господарства -- производство продукции ресторанного хозяйства -- структура виробництва -- структура производства -- технологія процесів обслуговування -- технология процессов обслуживания -- організація обслуговування туристів -- организация обслуживания туристов -- якість обслуговування -- качество обслуживания -- якість послуг -- качество услуг -- якість ресторанної продукції -- качество ресторанной продукции -- стандартизація -- стандартизация -- сертифікація -- сертификация Аннотация: У підручнику розглянуто теоретичні, технологічні та організаційно-прак-тичні засади організації ресторанної справи. Висвітлено питання організації та структури виробництва підприємств ресторанного господарства, організації процесів обслуговування, а також особливості обслуговування туристів. Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Доп.точки доступа: Гаталяк, О. М.; Ганич, Н. М.; Львівський національний університет імені Івана Франка Экземпляры всего: 2 ВВ (1), ФОНД (1) Свободны: ВВ (1) |