338.48(075.8)
Д 84


    Дурович, Александр Петрович.
    Маркетинг гостиниц и ресторанов [] : учеб. пособие / А. П. Дурович. - М. : Новое знание, 2006. - 632 с. : рис. - (Экономическое образование). - Лит. в конце глав. - ISBN 5-94735-111-0 : 95.00 грн
УДК
ББК 65.441.357я73
Рубрики: Готелі--Навчальні видання
   
фывфывфыв:
индустрия гостеприимства -- індустрія гостинності -- маркетинговые исследования -- маркетингові дослідження -- среда маркетинга -- середовище маркетингу -- конъюнктура рынка -- кон'юнктура ринку -- конкурентне середовище підприємства -- конкурентная среда предприятия -- поведение потребителей -- повідінка споживача -- решение о покупке -- рішення про покупку -- покупательское поведение -- купівельна поведінка -- сегментация рынка -- сегментація ринку -- позиционирование продукта -- позиціювання продукту -- маркетинговая стратегия -- маркетингова стратегія -- продуктовая политика -- продуктова політика -- новий продукт -- товарная марка -- ценовая политика -- цінова політика -- сбыт -- збут -- маркетинговые коммуникации -- маркетингові комунікації -- реклама -- личная продажа -- особистий продаж -- представление продукта -- представлення продукту -- стимулирование сбыта -- стимулювання збуту -- связи с общественностью -- зв'зки з громадськістю -- выставки -- виставки -- ярмарки -- контроль маркетинга -- фирменный стиль -- фірмовий стиль
Аннотация: Представлены концептуальные положения маркетинга гостиниц и ресторанов.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Экземпляры всего: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)

338.46(075.8)
Л84


    Лук'янов, Володимир.
    Організація готельно-ресторанного обслуговування [] : навч. посібник / Лук'янов В. О., Мунін Г. Б. ; Ін-т екон. та упр. - 2-ге вид., переробл. і допов. - К. : Кондор, 2012. - 344, [1] с. - Л-ра: с. 341-344. - ISBN 978-966-2781-05-2 : 95.00 грн
УДК
ББК 65.432я73
Рубрики: Готельне господарство--Готельний бізнес--Навчальні видання для вищої школи
   
фывфывфыв:
індустрія гостинності -- индустрия госеприимства -- сервісні служби -- сервисные службы -- якість обслуговування -- качество обслуживания -- управління персоналом -- упрвление персоналом -- готельний бізнес -- гостиничный бизнес -- безпека готельної установи -- безопасность гостиничной организации -- постачання товарно-матеріальних ресурсів -- снабжение товарно-материальными ресурсами -- складське господарство -- складское хозяйство -- організація харчування -- организация питания -- управління ресторанним господарством -- управление ресторонным хозяйством -- безпека продуктів харчування -- безопасность продуктов питания
Аннотация: Організація обслуговування в готелях та ресторанах, які базуються на теоретичних и практичних засадах організації обслуговування гостей.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Мунін, Георгій; Інститут економіки та управління
Экземпляры всего: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)

392.72(075.8)
Р88


    Русавська, Валентина Андріївна.
    Гостинність в українській традиційній культурі [] : [навч. посібник] / В. А. Русавська ; М-во освіти і науки України, Київ. нац. ун-т культури і мистецтв. - К. : Ліра-К, 2014. - 279, [1] с. : іл. - Л-ра: с. 227-243. - Дод.: с. 244-279. - ISBN 978-966-2609-88-2 : 150.00 грн
УДК
ББК 63.5я73
Рубрики: Етнографія--Традиційна культура--Українці--Навчальні видання для вищої школи
   
фывфывфыв:
історія вітчизняної гостинностіі -- история отечественной гостеприимства -- атрибут сервісної діяльності -- атрибут сервисной деятельности -- індустрія гостинності -- индустрия гостеприимства -- міжкультурна комунікація -- межкультурная коммуникация -- гостинність в Давньому Римі -- гостеприимство в Древнем Риме -- гостинність в Давній Греції -- гостеприиство в Давней Греции -- заїжджі двори -- постоялые дворы -- таверни -- таверны -- харчевні -- харчевни -- корчма -- церковно-монастирська гостинність -- церковно-монастырское гостеприимство -- гостинність українських міщан -- гостеприимство украинских мещан -- ярмаркова гостинність -- ярмарочное гостеприимство -- міська гостинність -- городское гостеприимство
Аннотация: Розглядається культура гостинності українців, яка значною мірою забезпечила духовний та інтелектуальний зв'язок чисельних поколінь наших предків, вплинула на формування етнокультурноїі національної ідентичності.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Міністерство освіти і науки України; Київський національний університет культури і мистецтв
Экземпляры всего: 1
ФОНД (1)
Свободны: ФОНД (1)

640.4:338.46(075.8)
К56


    Ковешніков, Володимир Сергійович.
    Організація готельно-ресторанного господарства [] : навч. посіб. / Ковешніков В. С., Матвієнко А. Т., Разметова О. Г. - Київ : Ліра-К, 2018. - 563, [1] с. : іл., табл. - Покажч.: с. 456-462. - Літ.: с. 463-466. - Дод.: с. 467-563. - ISBN 978-617-7605-31-6 : 414.00 грн
УДК
ББК 65.441я73
Рубрики: Ресторанно-готельний бізнес--Навчальні видання
   
фывфывфыв:
готельне господарство -- індустрія гостинності -- управління готелем -- послуги гостинності -- обов'язки персоналу готелів -- обслуговування людей з інвалідністю -- управління безпекою готелю -- управління персоналом готелю -- готельний маркетинг -- товарно-матеріальні ресурси -- інженерно-технічна служба готелю -- ресторанне господарство -- продукція ресторанного комплексу -- обслуговування туристів
Аннотация: Організація готельного та ресторанного господарства: сутність, зміст основних детермінант готельного господарства, класифікація та типізації засобів розміщення ресторанів.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Матвієнко, Анатолій Тихонович; Разметова, Олена Григорівна
Экземпляры всего: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)



    Любарець, Владислава.
    Особливості професійної підготовки менеджерів соціокультурної діяльності для індустрії гостинності [] / Владислава Любарець // Вища освіта України. - 2018. - N 4. - С. 56-61. - Літ. в кінці ст.
Рубрики: Соціокультурна діяльність--Менеджмент
фывфывфыв:
менеджер соціокультурної діяльності -- індустрія гостинності -- менеджери дозвілля

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Имеются экземпляры в отделах: всего 1 : ПЧЗ (1)
Свободны: ПЧЗ (1)