С 74 Справочник бригадира-садовода [] / [Н. А. Аграфенин и др.]. - 2-е изд., перераб. и доп. - М. : Росагропромиздат, 1989. - 272 с. : рис., табл. - ISBN 5-260-00154-0 : 1.30 р.
Рубрики: Садівництво--Довідкові видання фывфывфыв: интенсивное садоводство -- інтенсивне садівництво -- строение плодовых растений -- будова плодових рослин -- строение ягодных растений -- будова ягідних рослин -- сортовой состав яблони -- сортовий склад яблуні -- сортовой состав груши -- сортовий склад груші -- закладка сада -- закладка саду -- уход за садом -- догляд за садом -- формирование кроны -- формування крони -- обрезка плодовых деревьев -- обрізання плодових дерев -- ягодные культуры -- ягідні культури -- защита плодовых культур -- захист плодових культур -- хранение плодов -- зберігання плодів -- механизация садоводства -- механізація садівництва Аннотация: Приведены сведения о плодоягодных культурах. Рассматриваются вопросы промышленного садоводства. Описываются сорта плодовых и ягодных культур, их агротехника. Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Доп.точки доступа: Аграфенин, Николай Алексеевич; Зуев, Василий Федорович; Калачкина, Фаина Егоровна; Степаненко, С. Д. Экземпляры всего: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |
Ж85 Жук, Віктор Миколайович. Формування та обрізування крон дерев в інтенсивних насадженнях яблуні та груші [] : рекомендації / В. М. Жук ; Ін-т садівництва Нац. акад. аграр. наук України. - Київ : НААН України, 2013. - 14 с. : рис. - Літ.: с. 14. - 15.00 грн
Рубрики: Садівництво--Практичні посібники Яблуня--Догляд--Практичні посібники Груша--Догляд--Практичні посібники фывфывфыв: яблуня -- обрізування яблуні -- груша -- формування груші -- інтенсивне садівництво Аннотация: Форма крони дозволяє забезпечити раціональне освоєння плодовими деревами освоєння простору, достатній режим освітлення та аерації, покращити якість плодів при високій урожайності. Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Доп.точки доступа: Інститут садівництва Національної академії аграрних наук України Экземпляры всего: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |