Р78 Ростовський, Володимир Сергійович. Збірник рецептур [] / В. С. Ростовський, Н. В. Дібрівська, В. Ф. Пасенко. - Київ : Центр учбов. л-ри, 2010. - 320 с. : табл. - ISBN 978-966-364-995-5 : 107.00 грн, 86.40 грн, 107.00 грн
Рубрики: Громадське харчування--Кулінарія--Рецептура--Україна--Навчальні видання для вищої школи фывфывфыв: українська кухня -- холодні страви -- холодні закуски -- перші страви -- другі страви -- напої -- солодкі страви -- борошняні вироби -- кондитерські вироби -- історія кулінарії -- кулінарне мистецтво -- фірмові страви Аннотация: Рецептура й технологія приготування фірмових страв, кулінарних виробіві і напоїв. Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Доп.точки доступа: Дібрівська, Наталія Віталіївна; Пасенко, Василь Федорович Экземпляры всего: 3 АБ (1), ФОНД (1), ВВ (1) Свободны: АБ (1), ФОНД (1), ВВ (1) |
С32 Сердюк, Марія. Смачна історія України [] : [для мол. та серед. шк. віку] / Марія Сердюк ; мал. Анастасія Соболь. - Київ : Моя книжкова полиця, 2021. - 136 с. - ISBN 978-617-7781-17-1 : 430.46 грн
Рубрики: Кулінарія--історія--Україна фывфывфыв: історія кулінарії -- кулінарія України Аннотация: Що таке українська кухня? Хто придумав борщ? Звідки взялися голубці? І чому українські вaреники нaзивaють родичaми китайських димсамів? Відповіді на ці запитання можна буде знайти у цій книжці. Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Доп.точки доступа: Соболь, Анастасія \худож.\ Экземпляры всего: 2 АБ (1), ФОНД (1) Свободны: АБ (1), ФОНД (1) |