641.51/.54(477)
Р78


    Ростовський, Володимир Сергійович.
    Збірник рецептур [] / В. С. Ростовський, Н. В. Дібрівська, В. Ф. Пасенко. - Київ : Центр учбов. л-ри, 2010. - 320 с. : табл. - ISBN 978-966-364-995-5 : 107.00 грн, 86.40 грн, 107.00 грн
УДК
ББК 36.997(4УКР)
Рубрики: Громадське харчування--Кулінарія--Рецептура--Україна--Навчальні видання для вищої школи
   
фывфывфыв:
українська кухня -- холодні страви -- холодні закуски -- перші страви -- другі страви -- напої -- солодкі страви -- борошняні вироби -- кондитерські вироби -- історія кулінарії -- кулінарне мистецтво -- фірмові страви
Аннотация: Рецептура й технологія приготування фірмових страв, кулінарних виробіві і напоїв.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Дібрівська, Наталія Віталіївна; Пасенко, Василь Федорович
Экземпляры всего: 3
АБ (1), ФОНД (1), ВВ (1)
Свободны: АБ (1), ФОНД (1), ВВ (1)

641(477)(087.5)
С32


    Сердюк, Марія.
    Смачна історія України [] : [для мол. та серед. шк. віку] / Марія Сердюк ; мал. Анастасія Соболь. - Київ : Моя книжкова полиця, 2021. - 136 с. - ISBN 978-617-7781-17-1 : 430.46 грн
УДК
ББК 36.99
Рубрики: Кулінарія--історія--Україна
   
фывфывфыв:
історія кулінарії -- кулінарія України
Аннотация: Що таке українська кухня? Хто придумав борщ? Звідки взялися голубці? І чому українські вaреники нaзивaють родичaми китайських димсамів? Відповіді на ці запитання можна буде знайти у цій книжці.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Соболь, Анастасія \худож.\
Экземпляры всего: 2
АБ (1), ФОНД (1)
Свободны: АБ (1), ФОНД (1)