Т38 Технологічне устаткування хлібопекарського, макаронного і кондитерського виробництв [] : підручник / В. Ф. Петько [та ін.] ; за ред. О. І. Гапонюка. - К. : Центр учбов. л-ри, 2007. - 432 с. : табл., рис. - Літ: с. 423-424. - ISBN 978-966-364-488-2 : 64.80 грн, 67.50 грн грн
Рубрики: Хлібопекарське виробництво--Обладнання--Навчальні видання для вищої школи Макарони--Виробництво--Обладнання--Навчальні видання для вищої школи Кондитерське виробництво--Обладнання--Навчальні видання для вищої школи фывфывфыв: історія хлібопечіння -- дозатори -- тістомісильні апарати -- хлібопекарські печі -- макаронне устаткування -- кондитерське устаткування Аннотация: Класифікація, будова, принцип дії і правила експлуатації технологічного устаткування хлібопекарського, макаронного і кондитерського виробництва. Держатели документа: ЖОУНБ Доп.точки доступа: Петько, Володимир Феодосійович; Гапонюк, Олег Іванович; Петько, Євгеній Володимирович; Ульяницький, Анатолій Володимирович; Гапонюк, Олег Іванович \ред.\ Экземпляры всего: 2 ФОНД (1), ВВ (1) Свободны: ФОНД (1), ВВ (1) |
Г13 Гаевая, Раиса Алексеевна. Хлеб на вашем столе [] / Р. А. Гаевая, М. А. Ященко. - 3-е изд., перераб. - Киев : Урожай, 1993. - 287[1] с. : рис. - ISBN 5-337-01459-5 : 5.00 грн, 15.00 грн
Рубрики: Кулінарні вироби--Хлібні вироби--Практичні посібники фывфывфыв: кулинария -- хлебные блюда -- хлібні блюда -- холодні закуски -- холодные закуски -- гарячі закуски -- горячие закуски -- бутерброди -- бутерброды -- грінки -- гренки -- другі страви -- вторые блюда -- соуси -- соусы -- фарші хлібні -- фарши хлебные -- солодкі страви -- сладкие блюда -- хлібний квас -- хлебный квас -- пироги -- торти -- торты -- історія хлібопечіння -- история хлебопечения Аннотация: История рождения хлеба, его пищевая ценность, значение в диетическом питании. Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Доп.точки доступа: Ященко, Мария Алексеевна Экземпляры всего: 2 ФОНД (1), ВВ (1) Свободны: ФОНД (1), ВВ (1) |