338.439(477.42)
С 73


   
    Споживання основних продуктів харчування населенням Житомирщини [] : екон. доповідь / Голов. упр. статистики у Житомир. обл. ; [за ред. Г. А. Пашинської]. - Житомир : Голов. упр. статистики у Житомир. обл., 2008. - 25 с. : табл. - 034.63 грн
УДК
ББК 65.9(4УКР-4Ж)306.7
Рубрики: Харчові продукти--Споживання--Житомирська область--Статистичні матеріали
   Сільськогосподарська продукція--Житомирська область--Статистичні матеріали

   Житомирська область--Харчові продукти
фывфывфыв:
місцеві видання -- местные издания -- статистика Житомирщини -- статтистика Житомирщины -- фонди споживання -- фонды потребления
Аннотация: Інформація щодо тенденцій сільськогосподарського виробництва, стану переробної промисловості, джерел формування фондів споживання та рівень споживання омсновних продуктів харчування населенням області.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Пашинська, Г.А. \ред.\; Харчова промисловість 4.02.08Голов. упр. статистики у Житомир. обл.
Экземпляры всего: 1
ФОНД (1)
Свободны: ФОНД (1)



    Бондаренко, Галина.
    Національна кухня в контексті запитів сучасного ринку [] / Г. Бондаренко, М. Бех, О. Таран // Народна творчість та етнографія. - 2015. - N 5. - С. 96 - 103 . - ISSN 0130-6936
Рубрики: Кухня українська
   Харчові продукти--Україна

   Житомирська область--Кухня українська
    Житомирська область--Харчові продукти

фывфывфыв:
національні страви -- национальные блюда -- харчові продукти -- пищевые продукты -- продуктові магазини -- продуктовые магазины -- народна кулінарія -- народная кулинария -- м'ясні вироби -- мясные изделия -- молочні продукти -- молочные продукты -- соління -- соления
Аннотация: Регіональні традиції національної кухні на прикладі Вінницької та Житомирської областей. Результати експедиційного обстеження ринку регіональних продуктів цих областей.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Бех, Микола; Таран, Олена; Етнографія 2.04

Имеются экземпляры в отделах: всего 1 : ПЧЗ (1)
Свободны: ПЧЗ (1)